Исто и поништениот чист гол на Севиља против провинцијалците ваши.Пеналот против Елче ја прави разликата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и поништениот чист гол на Севиља против провинцијалците ваши.Пеналот против Елче ја прави разликата
Си викам да им судеа на Реал пенали ко вас што ви судат на што ли ќе личеше форумов.Пеналот против Елче ја прави разликата
После 4 сезони по ред, во кои убедливо водевте во таа статистика, редно време е да и ние малку да се порадуваме![]()

барса фанс нон стоп ја повторуваат таа една и единствена спорна ситуација веќе 5 месеци а во меѓувреме ги добија двете класика и уште 3-4 утакмици само поради судиите
голем срам ќе пукне ако успеат да земат титула на ваков криминален начин, но нема да им биде прв пат

Некој заборавил како Реал ја освои последната титула во примера со грабежот против Мајорка!

Ова се пеналите кои на нас ни ги имаат судено така, а?Си викам да им судеа на Реал пенали ко вас што ви судат на што ли ќе личеше форумов.
DateMatchPen. ScoredPen. Against
18-Aug-13home Levante 7-042' Messi
21-Sep-13away Rayo 0-436' Trashorras Miss
10-Nov-13away Betis 1-492' Jorge Molina
23-Nov-13home Granada 4-020' Iniesta
23-Nov-13home Granada 4-040' Fabregas
14-Dec-13home Villarreal 2-130' Neymar
22-Dec-13away Getafe 2-572' Fabregas
05-Jan-14home Elche 4-048' Xavi Miss
01-Feb-14home Valencia 2-354' Messi
23-Mar-14away Real 3-455' Cristiano Ronaldo
23-Mar-14away Real 3-465' Messi
23-Mar-14away Real 3-484' Messi
29-Mar-14away Espanyol 0-177' Messi
RefereePenalties
Alberto Undiano Mallenco3
Antonio Miguel Mateu Lahoz2
Javier Iglesias Villanueva1
Carlos Clos Gomez1
Pedro Perez Montero1
Carlos del Cerro Grande1
David Fernandez Borbalan1
Има уште материјал

Ова се пеналите кои на нас ни ги имаат судено така, а?
Не знаев дека Трасхорас, Молина и Кристијано Р. играле кај нас.