Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со гради играше Нејмар, покажаа убаво.Пенал е, ама пред да биде пеналот Нејмар изигра со рака. Не ме сфаќајте погрешно не ги кривам Барса, туку судиите. Кога пишав дека лигата е комедија, мислев за глупите судии што ги има во Шпанија.

Ај да почекаме highlights па да збориме. Мене ми изгледаше дека не ја допре Нејмар од повеќето агли што ги дадоа.Пенал е, ама пред да биде пеналот Нејмар изигра со рака. Не ме сфаќајте погрешно не ги кривам Барса, туку судиите. Кога пишав дека лигата е комедија, мислев за глупите судии што ги има во Шпанија.
Може и ја да не сум во право, така ми се виде.Ај да почекаме highlights па да збориме. Мене ми изгледаше дека не ја допре Нејмар од повеќето агли што ги дадоа.
Исто и црвениот нема збор. Со двете раце ја допре голманот.
И да играл Нејмар и да не играл, да бидеме реални немаше пенал, според мене![]()
Дај биди озбилен, бар ти. Немаше никаква логика тука да ја биде судена рака од Нејмар.Со надлактица играше Нејмарсито, доволно за да ја смири подобро топката. Е сеа, тоа против Барса не се суди. А и за Клоз Гомез викаа дека е фан на Реал.![]()
Дај биди озбилен, бар ти. Немаше никаква логика тука да ја биде судена рака од Нејмар.
Од друга страна те разбирам. Јас исто реагирам на секој пенал што е суден за Реал.
Кога велиш „викаа“ на кого точно мислиш? На вашата управа која го смени од Класико, или?Со надлактица играше Нејмарсито, доволно за да ја смири подобро топката. Е сеа, тоа против Барса не се суди. А и за Клоз Гомез викаа дека е фан на Реал.![]()