Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пенал е, ама пред да биде пеналот Нејмар изигра со рака. Не ме сфаќајте погрешно не ги кривам Барса, туку судиите. Кога пишав дека лигата е комедија, мислев за глупите судии што ги има во Шпанија.
Со гради играше Нејмар, покажаа убаво. :)

Одличен е судијава , не знам како не виде од 2 м пред него како маскерано го удри со рака на играчот од Еспањол или сигурно театарот што го изигра после тоа маскерано кога маваше со ногата по теренот како да го боли нешто го натера судијата да досуди прекршок во напад а такво нешто немаше .

Пенал е, ама пред да биде пеналот Нејмар изигра со рака. Не ме сфаќајте погрешно не ги кривам Барса, туку судиите. Кога пишав дека лигата е комедија, мислев за глупите судии што ги има во Шпанија.
Ај да почекаме highlights па да збориме. Мене ми изгледаше дека не ја допре Нејмар од повеќето агли што ги дадоа.

Исто и црвениот нема збор. Со двете раце ја допре голманот.

Ај да почекаме highlights па да збориме. Мене ми изгледаше дека не ја допре Нејмар од повеќето агли што ги дадоа.

Исто и црвениот нема збор. Со двете раце ја допре голманот.
Може и ја да не сум во право, така ми се виде.

И да играл Нејмар и да не играл, да бидеме реални немаше пенал, според мене :)

Со надлактица играше Нејмарсито, доволно за да ја смири подобро топката. Е сеа, тоа против Барса не се суди. А и за Клоз Гомез викаа дека е фан на Реал. :icon_lol:

И да играл Нејмар и да не играл, да бидеме реални немаше пенал, според мене :)

Намерна игра со рака , чист пенал , мислев дека претходно Нејмар играл со рака но на повторените снимки се виде дека чисто беше.

А шо имало нешто прво полувреме Еспањол, ја ваделе од линија овие со пеналиве, па се буна влегла топката.. ?

Абе како очигледен шамар не виде ама затоа пеналот бетер од сокол...? КАКО ?!

Со надлактица играше Нејмарсито, доволно за да ја смири подобро топката. Е сеа, тоа против Барса не се суди. А и за Клоз Гомез викаа дека е фан на Реал. :icon_lol:
Дај биди озбилен, бар ти. Немаше никаква логика тука да ја биде судена рака од Нејмар.
Од друга страна те разбирам. Јас исто реагирам на секој пенал што е суден за Реал.

Дај биди озбилен, бар ти. Немаше никаква логика тука да ја биде судена рака од Нејмар.
Од друга страна те разбирам. Јас исто реагирам на секој пенал што е суден за Реал.

Пеналдо :icon_lol:

Кога велиш „викаа“ на кого точно мислиш? На вашата управа која го смени од Класико, или? :icon_lol:

Според мене, од последниот агол што покажаа, немаше рака од Нејмар. Црвениот исто така чист, нема што да се збори.
Изиграа перфектен меч, и на крај губиш утакмица за ваква глупа ситуација. Епа тоа е.

Btw, смешно е бе она од Маскерано да не го судиш, смешно! Пред очи му вржа шамар и никому ништо. Невидено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom