Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакаш да кажеш Барса зависи од еден играч?

Чисто за потсетување Барса играше 2 месеци без Меси и имаше само победи и 1 нерешена.
Убаво ти рече дека од еден зависи. Ете тој еден се врати и им еба мамата на резултатите.

Xavi: "This is a painful defeat, a step back. We didn't get in the game, pitch conditions didn't help. We have to focus on City game now."

Абе Спорт и ЕлМундо можат да ја свртат и дека дал изјава за состојбата во Украина. :) Тоа што ја го пишав е од АС, еве од неутрален извор:

"El campo no estaba en el mejor estado y nos ha impedido hacer nuestro juego".

Значи истото шо го пишав. А и како и да го протолкуваш, он кенка за теренот, ни прв ни последен пат.

Абе Спорт и ЕлМундо можат да ја свртат и дека дал изјава за состојбата во Украина. :) Тоа што ја го пишав е од АС, еве од неутрален извор:

"El campo no estaba en el mejor estado y nos ha impedido hacer nuestro juego".

Значи истото шо го пишав. А и како и да го протолкуваш, он кенка за теренот, ни прв ни последен пат.

Кој е тој неутрален извор?

занимљиви збивања на фудбалските терени низ Шпанија.
- Ваљадолид со Барселона го отворија колото, во еден пријателски и многу фер натпревар, каде гостите не беа алчни да јурат по трофејот Примера или Ла Лига како што викаат шпањолците и во знак на фер-плејот пружија рака за спас на својот противник.
- "Die Another Day" за Бетис
- Виља Маравиља за малку да си го сруши сопствениот рекорд за најбрз хет-трик, уффф јбт пројдоа 9 години кога Виља во дресот на Валенсија (плав со малце помаранџесто) на стариот Сан Мамеш постигна хет-трик за 5 минути ...
- Жутата подморница заглави во Андалузискиот песок.

Сите 32423423 пасови од Буски и Фабрегас беа до Меси. Џабе беа сами пред гол Педро, Нејмар и Алвес, битно кралот да биде задоволен :cuc:
А тек што ќе се случува откако ќе си одат Чави, Пујол, Валдез и Иниеста
Сите ќе јадат леб и сало, а Меси кавијар :icon_lol:

Сите 32423423 пасови од Буски и Фабрегас беа до Меси. Џабе беа сами пред гол Педро, Нејмар и Алвес, битно кралот да биде задоволен :cuc:
Зборување напамет кога ќе влезеш во политика.
Дај ми доказ, слика/видео кога биле сами пред гол Педро, Нејмар и Алвес, а Бускетс и Цеск му додавале на Меси.

Зборување напамет кога ќе влезеш во политика.
Дај ми доказ, слика/видео кога биле сами пред гол Педро, Нејмар и Алвес, а Бускетс и Цеск му додавале на Меси.

Немам потреба да зборувам на памет ако не било така. Ако не забележуваш очигледни работи твој проблем.
Само вас повеќе ве боли што Меси мрава не газеше, а Роналдо беше егоистот нели? Е тоа беше зборување на памет или политика, а овие се очигледни работи кои и баба може да ги види.

Зашто толку дебилно ги прославува головите Роналдо?

Зашто толку дебилно ги прославува головите Роналдо?

ronaldo45.jpg

На ова мислиш? Така ги посветува на син му...

ronaldo45.jpg

На ова мислиш? Така ги посветува на син му...
ronaldo7.jpg

ronaldo10.jpg

Не бе на ова мисли.. Стварно и мене ми е малце дебилно особено што во последно време се вака ги прославува.. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom