Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право бил DaniBMW. Бесцелно е да се разговара за судиски грешки во Шпанија. Едно коло едните, друго другите, dead end.

Во 2014:
Меси: 8 меча - 7 гола и 7 асистенции
Роналдо: 11 меча - 5 гола и 2 асистенции.

:icon_lol:

Tие муабети се само иронично спомнати. Фановите на Барселона на форумов го отекоа со тоа дека ''некој не сакал реал да биде шампион'' или пак '' тоа е дечки оваа година и против федерацијата ќе се бориме''(меѓу нив е и овој со големата црпка)

proof or it didn't happen

Јака финта (y)
Демек не сфативме за кој се однесуваше ;)

Само за двајца(по еден од двата табора) е сигурно дека имаат големи црпки. Со што нашиот го нема :(
Другите се дискутабилни
И олади малце како Латас пред избори си во последно

Вака освоивме титула пред 2 години.
Па таа ви е во последните незнам колку сезони, а и за наредните незнам колку.
Ние си се радуваме на победи и титули какви такви вие хејтајте си, мене не ми смета. Поздрав и секое добро.

Најди и други ...

Од што си запознаен со работите не знаеш дека на сликата се прикажани две утакмици. :facepalm:
Најинтересно ми е кога зборувате како Реал е жртва на судиите, а Барса е цело време помагана, мислам не знам како сами си верувате на ова. Обично сакам да избегавам коментирање за судиите, а вие секогаш чекате само нешто да се случи и да почните да го тупите овде, изгледа сите бевте уверени во кикс на Барса вчера.

Па вие бевте тие што за смеењето на Пепе пишувавте 2-3 страници овде ...:facepalm:
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 11:07 ---
61328_935309809842569_278092972_n.jpg

Последно уредено од модератор:
63 17 e za barsa a kaj real e 65 24
znaci ako vaka zavrse barsa osvojuva la liga,inaku od kaj vas baraa tabela da videle kako izgledala :)
inaku tocno prv pat po neznam kolku vreme vo spanija da se borat tri tima

Во примера не се гледаат головите туку меѓусебниот дуел, ако Реал тепа 3-1 или 2-0 и на крајот да имаат исто бодови Реал ќе биде пред Барса.

Ако Барса даде гол од офсајд досадни сте, ама затоа за смеењето на Пепе не беа досадни.
Пролив од фанови еј :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom