Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И која ти е поентата со клип од друга утакмица?

Или не знаеш што да кажеш за оваа и ај клипчиња ќе бараме. Реал на Анчелоти има најмалку жолти картони во последниве 20 години, Пепе немаше ФАУЛ на последниве 3 утакмици не пак картон. Коста едно 20 пати го дадоја во кадар каде што провоцира а ти вадиш клипче од пред една година (y)

Неписмен си море? Се си пишува кај мене, шо препрашуваш?

Место црвен за Маскерано, пенал за Сосиедад и веројатно 0-1, за 2 минути гол за Барса и црвен за Сосиедад.
Брука човече, им падна г'зот и се активираа судиеве.
Па уште ми ставаат изјави од баскијци дека судиите го преферирале Реал :facepalm::facepalm:

За шо беше црвениов за Ињиго...?

Па ваљда заради приговор кон судијата, за недосудениот пенал.
Али што треба да му рече за да му даде црвен поради приговор? Па ваљда не му рекол дека ќе му ја ебе жената или ќерката...

Ау почна овие УЕФАЛОНА, Масони, Ватикан... :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Судијава :tapp: Уште од почеток некој глуп критериум фура за ништо со жолти се расфрла.

Место црвен за Маскерано, пенал за Сосиедад и веројатно 0-1, за 2 минути гол за Барса и црвен за Сосиедад.
Брука човече, им падна г'зот и се активираа судиеве.
Па уште ми ставаат изјави од баскијци дека судиите го преферирале Реал :facepalm::facepalm:

А зашто не падна малиот, или сакаше да ја проба среќата, епа си ја пробаше и не му успеа

Сосиедад играа со 5 души во одбрана, нешто како 5-3-2 формација, со 3ца стопери.
Еден стопер им се повреди, друг им исклучија.
:cuc:

Реал Мадрид - Атлетико 1:2 :noze:

само што Атлетико на погрешенa страна дале два гола :(

Најглуп потег што сум го видел у последно време. Топката ти иде на страна, а ти ја враќаш накај гол место да ја избациш во корнер/аут. А демек штопер си...дебилче :D

Најглуп потег што сум го видел у последно време. Топката ти иде на страна, а ти ја враќаш накај гол место да ја избациш во корнер/аут. А демек штопер си...дебилче :D

Он сакаше на другата страна у аут :D

Автогол на милениумот...кои глупи голови ги примија Атлетико и Сосиедад денеска, жално е тоа дури.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom