Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, Марка ги организира. Затоа фер-плеј награда му дале на Икер. Пошто испадна фер, им ја напумпа новинарката, да сеа не мораат да ја трпат дур е на породилно.

:pos:

близнаците Реал и Барса казнети со 3.9 односно 3.6 милиони евра заради кршење на ТВ права, во 2010 потпишале договор со Mediapro на 4 години иако максимум било дозволено 3 години, исто Севиља казнета со 900.000 и Сантандер со 300.000

Cristiano ronaldo didn't want to attend, so the liga president invented a new award this year ("most valuable player", no votes) and gave it to him ...............................................Morase nesto extra inace plackoto ke nastapese na scena :pos: PATETIKA

Да не се карате за џабе :pos:
1004885_557238911020880_1723014016_n.jpg

article-0-19CDDADB00000578-45_634x423.jpg

Happy? Cristiano Ronaldo was voted the most valuable player in La Liga last season, but Lionel Messi scooped the main gong

Cristiano ronaldo didn't want to attend, so the liga president invented a new award this year ("most valuable player", no votes) and gave it to him ...............................................Morase nesto extra inace plackoto ke nastapese na scena :pos: PATETIKA

Можно е да си олку глуп? Како те трпат дома незнам.

Иначе не е измислена годинава наградата
Лани Роналдо исто така ја доби

Ти и “изворите“ од кај што црпиш вакви информации сте патетични, не Роналдо.

Добро, ако не Рамос кој друг е најдобар дефанзивец во лигата? Еве наведете ми некој пример.

Добро, ако не Рамос кој друг е најдобар дефанзивец во лигата? Еве наведете ми некој пример.

Нема дефанзивци во шпањолско првенство... тоа се офанзивни играчи од дефанзивниот ред и најверојатно Рамос е "најдобар" од тие :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom