Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фаул во напад од Пепе, пенал за Реал !

Фаул за Иско надвор од 16, пенал за Реал !

Колку си само душиче напатено, ме интересира многу колку године имаш. Моја проценка од 12 до 15.

Ама ако, важно некој лајк ќе си собереш од уште некој ка тебе, еве Гоче на пример и уште некој, ве има у доста голем број. (y)

Фаулот над Иско почна надвор од 16 метри... ако се обидеш да го оспориш тоа, треба ти да се преиспиташ колку години имаш...

Колку си само душиче напатено, ме интересира многу колку године имаш. Моја проценка од 12 до 15.

Ама ако, важно некој лајк ќе си собереш од уште некој ка тебе, еве Гоче на пример и уште некој, ве има у доста голем број. (y)
ti momce izgleda mnogu si patel od гоче .... :)

Фаулот над Иско почна надвор од 16 метри... ако се обидеш да го оспориш тоа, треба ти да се преиспиташ колку години имаш...

Беше, тоа само слеп човек може да каже дека фаулот беше внатре во 16 метри, ама затоа судијата искомпензира и им досуди пенал на Севиља што исто така беше надвор од 16 метри, а втора работа немаше ни контакт. Така да.. не дека сменија нешто многу, многу тие два пенала.

Јас посмешен пенал од првиот гол на Севиља немам видено..едноставно на што личеше она?..страм да му е фудбалот балет го направија

Пенали, пенали everywhere колово :)

Во стилот на Реал и Барса ... Има потенцијал за титула кај Атлетико :cool:

А ти као адвокат си му а?

Не реков дали беше тоа пенал или не, ама цело време појќе у уста му е Реал отколку Барса. Постојано влече за јајца со муабетиве, ка речи само на Реал им се суди ова. Ете видовте и самите какви пенали им даде на Севиља.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom