Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе отворете тема во среда навечер или во четврток сабајле не се заебавајте. Како може Ел Класико без посебна тема.

Абе отворете тема во среда навечер или во четврток сабајле не се заебавајте. Како може Ел Класико без посебна тема.

Ама има тема, јас лани ја отворив за ел класико што се играше лани и еден член предложи да се преименува во Реал - Барса темата, модераторите се согласија и бидна тоа.

Ама има тема, јас лани ја отворив за ел класико што се играше лани и еден член предложи да се преименува во Реал - Барса темата, модераторите се согласија и бидна тоа.

Така беше тогаш зашто се играше Ел Класико на секпј месец и за да не се трупаат исти теми со исти мислења се донесе тој предлог да има една тема за сите натпревари. Али сега бидејќи се сменија работите и Ел Класико немаме изгледано 6+ месеци од Март негде ми се чини, редно време е да се отвори тема како што доликува и да почнеме да се жариме ко во старите добри времиња. :)

Така беше тогаш зашто се играше Ел Класико на секпј месец и за да не се трупаат исти теми со исти мислења се донесе тој предлог да има една тема за сите натпревари. Али сега бидејќи се сменија работите и Ел Класико немаме изгледано 6+ месеци од Март негде ми се чини, редно време е да се отвори тема како што доликува и да почнеме да се жариме ко во старите добри времиња. :)

Океј, модераторите нека одлучат за тоа, јас немам друго што да кажам.

Абе не јебете тема за Барса - Реал отворена од фан на Милан...ретардирано е мајке ми :)
:cool:
Имаше еден член постирано (ако и не беше ти)
Фан на Милан, отвара тема за Ел Класико а на никот го носи Батистута..

Ај рано е за Ел Класико, вечерва Атлетик - Виљареал(y) Прогнози?

И за 10 минути Селта-Леванте.
Да се биде или не, за Луис Енрике. Ако и вечерва не победат...

Очекував подобра игра од Селта Виго, навистина незнам што се случува со нив, во зона за испаѓање биле :unsure:(n)

Билбао :cuc: одлични се сезонава, лани беа многу многу слаби и годинава се надевам ќе извдат добар резултат и ќе се вратат во Европа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom