Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да видиме како ќе се покаже Реал со Барса. Ако успеат да ги победат, тогаш може да се вратат у форма со многу зголемен морал. Ама ако го јадат... мислам дека клучната утакмица им е сега на Реал со Барса. Многу работи зависат од овој меч.

1157421_656990007654164_1184536579_n.jpg

da tocno,ne se za bez pari
no za razlika od kralskiot klub tie si gi opravduvaat parite,i barem po eden trofej zimame godisno :D

Како Џеовани, Хлеб, Ибра, Чигрински овој Киерсон или како и да се вика...во секоја екипа има погрешни трансфери и тоа треба јасно да ти биде а не само да се крека безврска.

Колку убаво ко че се расправаат фанови на Челзи и Баерн, на тема за Примера. :vozbud:
Само немојте да прекинувате, темава сум ја отворил да се пишува на неа, а не цела сезона едвај 100 страни да се полнат. :vozbud:

Колку убаво ко че се расправаат фанови на Челзи и Баерн, на тема за Примера. :vozbud:
Само немојте да прекинувате, темава сум ја отворил да се пишува на неа, а не цела сезона едвај 100 страни да се полнат. :vozbud:

Шо сии почнал Бугари у потпис да цитираш бе? :eek: :pos:
priest.gif

Шо сии почнал Бугари у потпис да цитираш бе? :eek: :pos:
priest.gif

Ајдее, сега на националистичка ли карта ќе играме? :icon_lol: Шо тогаш ти си ставил Италијанец на аватар? :icon_mrgr:
(Веројатно) знаеш колку ги 'сакам' бугарите, ама ова во мојот потпис е легендарна изјава на фудбалски коментатор, искажана во финале од ЛШ. Најмалку е битно во оваа ситуација дали коментаторот е Романец, Французин, Бугарин, Ирец или Украинец. :свиркам:

Shtastliv sm ce sam roden vv vremeto na Sokacev i moga da go stava kato potpis .

Che na bugarski forum objasnuva za ova cudo.

Shtastliv sm ce sam roden vv vremeto na Sokacev i moga da go stava kato potpis .

Che na bugarski forum objasnuva za ova cudo.

Преведи или објасни ја втората реченица, ако сакаш.
--- надополнето: 29 септември 2013 во 22:55 ---
Има нешто ново од Арбелоа на Твитер ?

Нема, последно му е твитот после кражбата во Елче.

Ајдее, сега на националистичка ли карта ќе играме? :icon_lol: Шо тогаш ти си ставил Италијанец на аватар? :icon_mrgr:
(Веројатно) знаеш колку ги 'сакам' бугарите, ама ова во мојот потпис е легендарна изјава на фудбалски коментатор, искажана во финале од ЛШ. Најмалку е битно во оваа ситуација дали коментаторот е Романец, Французин, Бугарин, Ирец или Украинец. :свиркам:

Не бе таман работа, се „сакаме“ со комшиите, само смешно ми падна шо цитатот е на бугарски. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom