Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@JackNolan ти ќе бидеш следен што ќе се слика со Моја,Пујол,Роналдо и Суарез ?

Не се слика таја со нив него тие со неа, така да...;)

Со огромна доза да излезам будала, ама која е типкава бре? :)

Ибраими во Атлетико.
Убаво звучи нели? :)

Ајмо Селтаа (y) Рафиња прв пат сезонава во прв состав и прв негов гол. (y)
Иначе, Iceboy, типкава е Малена Коста, бившата на Пујол (а, веројатно и на други фудбалери).
--- надополнето: 31 август 2013 во 21:06 ---
Сепак, само 1-1 на крајот. Многу подобри беа Селта, Гранада имаа среќа и успеаа да се одбранат. На Селта им фалеше завршен удар, многу шанси креираа кои немаше кои да ги искористи. Луис Енрике можеби погреши, кога го пушти Крон-Дели не требаше да го повлече Рафиња.
Како и да е, сеуште без пораз, тоа е добро(минатата сезона во првите 3 кола имаа 2 порази). Двата натпревари на домашен терен ги изиграа нерешено(на 2 пати противникот успева да се врати од негатива и да им скине 2 бода на Селта), а во гости победија. :D Нареден натпревар, гостување кај Билбао.
--- надополнето: 31 август 2013 во 22:57 ---
зошто го нема реал сосиедат у анкетава?

Затоа што сум заборавил да ги ставам. :) Моја грешка.
Еве, ако на крајот Сосиедад се шампиони на Ла Лига, јас ќе ги го избришам профилот на Кајгана. Deal? :)

Виљареал ептен добро почна. Осасуна се надевам ќе летнат во втора лига. Ептен досаден и глупав тим.

Затоа што сум заборавил да ги ставам. :) Моја грешка.
Еве, ако на крајот Сосиедад се шампиони на Ла Лига, јас ќе ги го избришам профилот на Кајгана. Deal? :)

Тоа што си заборавил, ОК, ама понатаму во текстот осеќам ироничноциничносаркастично обраќање кон најекипата во сончевиот систем Реал Сосиедад. Во смисла, „кааај бе тие шампиони не ме заебавај“.

Чим е така, на анкетата има неколку отпојќе. Треба само Реал М и Барса, оти, ако некоја друга екипа, освен нив е шампион оваа сезона, јас ке си го избришам профилот, ОК?

ПС: ќе пати вечер Атлетико, а? :D

Битно настапи на дуелот со Депортивно, на подолно ниво од Пинто е Икер.

Ова со Бејл како намерно да одолговлекуваат и двете екипи. Едните за да можат поефтино да купуваат фудбалери, другите да ги оневозможат незадоволните да си најдат нов тим

Успеа евреинот и мајмунот да постават рекорд, Марка пишува дека трансферот тежи 99м евра !

Бејл feat Роналдо vs Нејмар feat Меси.
Епа Ел Класико иди побрзо, шо друго да се каже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom