Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа е времето да почне да се реализира мојот план. Сега сите оние напатени нискоразредни треба да почнат да му се тргаат од пат на Атлетико и да почнат и автоголови да летаат ако треба !! Мора да се почне со браќата од Билбао, они ќе имаат разбирање за оваа историска можност.

не ми се свиѓа оваа логика.
Прво, браќата од Билбао имаат нивна историска можност да се пласираат во ЛШ.
Второ, еве како навивач на Валенсија сакам мојот тим да остане последен што освојил титула во Шпанија, а да не е некој од близнациве.

Сигурно. Билбао, клуб со таква историја, традиција и баскијска гордост, ќе го натрти газот за еден клуб од престолнината да им го напика во сред Баскија, само за другиот клуб од престолнината или оној од Каталонија да не бидат шампиони. :giggle:

не бе блиски се историски, Баскијци го имаат оформено Атлетико и им ги дале првите дресови и боите.

@Atso
1. пласирани се
2. жал ми е . :icon_lol:

Билбао во последние 6-7 меча имаат само една победа против Атлетико. Последниве утакмици им се пресликуваат, најголемите тепачи во овие 2 сезони се соочуваат со поголеми тепачи од нив и немаат противигра. А и моментално не се баш во некоја форма. За мене ќе биде чудо ако успеат да тепаат, очекувам 0-1. Атлетико поголеми шанси има да киксне со „мал“ тим.

Се моли некој од модераторите да го банира Сладоледџија од Фан Клуб Барса(y)
Ја во фан клуб Реал честитав тогаш кога газеа и мислев ќе освојат .. Сега ќе честитам кај Барса за да тепа Атлетико пошто ги симпатишам многу !

не бе блиски се историски, Баскијци го имаат оформено Атлетико и им ги дале првите дресови и боите.

@Atso
1. пласирани се
2. жал ми е . :icon_lol:

Севиља за(мое) чудо влезе у страшна форма и после 6 врзани победи дојде на -6 од Билбао... и во финишот на првенството имаат многу полесен распоред.
Севиља:
7198371u.jpg

Билбао:
7198379J.jpg

Ја во фан клуб Реал честитав тогаш кога газеа и мислев ќе освојат .. Сега ќе честитам кај Барса за да тепа Атлетико пошто ги симпатишам многу !

Џабе ти е, не ти фаќа ова кога го правиш со намера.

Анимо Виктор, колку немаат среќа некои играчи баш вака пред светско во најдобрите години се сјебуваат.

Крег Гордон од Сандерленд е фри ејџент, можат да го потпишат до крај на сезона.

Мислам дека може да потпише само голман од шпанска лига,како што прочитав негде
Али нема зашто Пинто ќе брани :ROFLMAO: :X3:
+ и Тата изјавил дека немало да се зима голман

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom