Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.flashscore.com/match/nX6xX6Mh/#match-summary
Напред Мајоркаа!!
Колку само сакам да се спасат Мајорка. Исто толку колку што сакам Сарагоса конечно да испаднат. Едни од најодвратните екипи во Примера ми се! :sick:

Ќе биде ова веројатно многу интересен преоден рок летото и Барса и Реал имаат премногу очајни играчи во тимовите. Атлетико ќе го изгуби Фалкао па и тие ке имаат 50 милиони за трошење. Ако остане казната Малага може да биде изедена од големите риби во Европа а може и да го загуби Пелегрини

Што ќе правите у ЛШ, кад тад и таму ќе ви се падни Реал
Ко што ви се падна Баерн! (y) Али ок ќе го земеме на лето Лева и ќе се погрижи за проблемите!:rolleyes:
Ќе биде ова веројатно многу интересен преоден рок летото и Барса и Реал имаат премногу очајни играчи во тимовите. Атлетико ќе го изгуби Фалкао па и тие ке имаат 50 милиони за трошење. Ако остане казната Малага може да биде изедена од големите риби во Европа а може и да го загуби Пелегрини

Атлетико нема да троши 50 милиони, поинтересно ќе биде кој играчи ќе ги земи Сосиедад!:)

http://www.flashscore.com/match/nX6xX6Mh/#match-summary
Напред Мајоркаа!!
Колку само сакам да се спасат Мајорка. Исто толку колку што сакам Сарагоса конечно да испаднат. Едни од најодвратните екипи во Примера ми се! :sick:
Ако мислат да направат нов стадион, нека се спасат. Ако не, чао у Сегунда :D Ме нервираат стадиони со атлетска стаза, и само они и Сосиедад ми се чини останаа со таков стадион.

1367093698_extras_noticia_foton_7_1.jpg
:icon_lol:

Исто ко фановиве на Реал да отидат и на Клоп да му извадат шал од Хамбургер или од Фрајбург. Патетика(о).

Исто ко фановиве на Реал да отидат и на Клоп да му извадат шал од Хамбургер или од Фрајбург. Патетика(о).
Патетично е да му отидат и да му извадат шал поради тоа што Реал не ја победи Борусија, него обратно!

Бога ми овие Атлетико ептен тежок комплекс имаат. Па вчера ако не тепаа, кога ќе тепаат? Можеби во финалето на купот, јеа рајт.

Абе поарно ова со шаловиве и такви работи отколку пак да се вратат на тоа селското светење со ласери во очи (општо за сите зборувам).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom