Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа што го викале мајмун во Мадрид комплимент треба да му е, барем колку толку го споредуваат со човековата раса
Иди у спална и отвори у трета фиока, таму имаш моја фоткаСтавете слика од вас да видиме колку вие личите на луѓе или колку сте најубави![]()
Иди у спална и отвори у трета фиока, таму имаш моја фотка![]()
![]()
Не ти се допаѓам на сликата?Ако е за тоа, ти изглеа уште не си ги видел телесните остатоци од Алекс Сонг и Абидал на креветот кај што те праелеУВ светло си имаш, провери.
Не ти се допаѓам на сликата?
Имам една фотка у када кога сум гол, ќе наминам деновиве ќе ја оставам у фиока, знаеш ти у која, да не се повтарам![]()
пеер незнам за твојава теорија, ама некои си ги миксаат на мои фотографии, нормално кога неможам да постигнам, како Бранко сумДа имаше ти такви слики, сигурно рак на очи ќе испофаќавме дома.. така да не ти држи вода муабетов![]()
пеер незнам за твојава теорија, ама некои си ги миксаат на мои фотографии, нормално кога неможам да постигнам, како Бранко сум![]()
kiss4e <3Теши се..![]()
11-1 најголемата победа на реал против барсаКомшии, доминација е резултати како 2-6 и 5-0.
*за подгревање на и онака жешката атмосфера
Како на тренингJack Nolan
Лично мене голот на Чаби Прието ми беше најубав ова коло, школска акција на прва, нема ништо поубаво.