Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште да не напраеше операција на ушине и да му беа уште клемпави, ќе беше ка НЛО у главана :D

тоа што го викале мајмун во Мадрид комплимент треба да му е, барем колку толку го споредуваат со човековата раса

Ставете слика од вас да видиме колку вие личите на луѓе или колку сте најубави :icon_mrgr:
Иди у спална и отвори у трета фиока, таму имаш моја фотка ;) :D

Иди у спална и отвори у трета фиока, таму имаш моја фотка ;) :D

Ако е за тоа, ти изглеа уште не си ги видел телесните остатоци од Алекс Сонг и Абидал на креветот кај што те праеле :) УВ светло си имаш, провери.

Ако е за тоа, ти изглеа уште не си ги видел телесните остатоци од Алекс Сонг и Абидал на креветот кај што те праеле :) УВ светло си имаш, провери.
Не ти се допаѓам на сликата? :(

Имам една фотка у када кога сум гол, ќе наминам деновиве ќе ја оставам у фиока, знаеш ти у која, да не се повтарам :icon_lol:

Не ти се допаѓам на сликата? :(

Имам една фотка у када кога сум гол, ќе наминам деновиве ќе ја оставам у фиока, знаеш ти у која, да не се повтарам :icon_lol:

Да имаше ти такви слики, сигурно рак на очи ќе испофаќавме дома.. така да не ти држи вода муабетов :)

Да имаше ти такви слики, сигурно рак на очи ќе испофаќавме дома.. така да не ти држи вода муабетов :)
пеер незнам за твојава теорија, ама некои си ги миксаат на мои фотографии, нормално кога неможам да постигнам, како Бранко сум :love:

Jack Nolan
Лично мене голот на Чаби Прието ми беше најубав ова коло, школска акција на прва, нема ништо поубаво. :)

Jack Nolan
Лично мене голот на Чаби Прието ми беше најубав ова коло, школска акција на прва, нема ништо поубаво. :)

Како на тренинг(y) Изминатово коло баѓи убај голчиња се дадоја!

п.с: Ах да го опалиме французинов за следна сезона, ѕверче е! :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom