Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.248
Битно си тепаат, откако дојде Емери, црвените не се битни.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеналдо hehehe
Валдез ви го спаси газот на крај, дали после вакви одбрани следи кикс? Против Милан можеби?![]()
Granada maybe...пред Милан гостуваме кај нив![]()
ДВА!автогол ќе даде против Гранада... because you know why...![]()
а какво мислење треба да имам за некој што ме цитира од мој фан клуб овде и плус ме цитирал за да ми се сити дека сум изгубил париNe go zaboravaj Ronaldo,so negova pomos moze da stignat i do 5to mesto
Koga trollat madridistite,mislat deka se najinteligentnite sustestva sekade niz svetot,a koga nekoj gi troli niv,avtomatski tie drugite stanuvaat najglupite vo ovoj svet ! Ah plackovci ni edni![]()
Тоа е посебен случај,опасно по здравјеа какво мислење треба да имам за некој што ме цитира од мој фан клуб овде и плус ме цитирал за да ми се сити дека сум изгубил пари![]()
Пеналдо hehehe
Валдез ви го спаси газот на крај, дали после вакви одбрани следи кикс? Против Милан можеби?![]()
Валенсија - Реал 0-5, Валенсија - Барса 1-1. Значи Реал е подобар...Чекај уште еден гол од пенал треба да даде и ке се израмни со головите од пенали оваа сезона со Пеналдо
Збориш за кикс против Милан вие против Андалузијците ни нерешено не можете да извадите !
Ова е веќе квалитетна заебанција, која се однесува на новопечените фанови на Барса. Озбилно, се прават вакви 'логики', како на пример:Валенсија - Реал 0-5, Валенсија - Барса 1-1. Значи Реал е подобар...
Ебати ги споредбете, ка дете од 10 године.