Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne go zaboravaj Ronaldo,so negova pomos moze da stignat i do 5to mesto :D

Koga trollat madridistite,mislat deka se najinteligentnite sustestva sekade niz svetot,a koga nekoj gi troli niv,avtomatski tie drugite stanuvaat najglupite vo ovoj svet ! Ah plackovci ni edni :pos:
а какво мислење треба да имам за некој што ме цитира од мој фан клуб овде и плус ме цитирал за да ми се сити дека сум изгубил пари :tapp:

а какво мислење треба да имам за некој што ме цитира од мој фан клуб овде и плус ме цитирал за да ми се сити дека сум изгубил пари :tapp:
Тоа е посебен случај,опасно по здравје :confused:
Не знам брат,прашај го него !

Пеналдо hehehe

Валдез ви го спаси газот на крај, дали после вакви одбрани следи кикс? Против Милан можеби? :свиркам:

Чекај уште еден гол од пенал треба да даде и ке се израмни со головите од пенали оваа сезона со Пеналдо

Збориш за кикс против Милан вие против Андалузијците ни нерешено не можете да извадите !

Чекај уште еден гол од пенал треба да даде и ке се израмни со головите од пенали оваа сезона со Пеналдо

Збориш за кикс против Милан вие против Андалузијците ни нерешено не можете да извадите !
Валенсија - Реал 0-5, Валенсија - Барса 1-1. Значи Реал е подобар...

Ебати ги споредбете, ка дете од 10 године.

Валенсија - Реал 0-5, Валенсија - Барса 1-1. Значи Реал е подобар...

Ебати ги споредбете, ка дете од 10 године.
Ова е веќе квалитетна заебанција, која се однесува на новопечените фанови на Барса. Озбилно, се прават вакви 'логики', како на пример:
Селта 2-1 Реал М.
Селта 0-1 Бетис
Бетис > Реал

Ама го плукна фудбалеорт на Бетис оној гнасниот Коста.Секоја чест мајсторе :cuc:

Незнам дали пишал некој ама алал да му е на Роналдо, нема појак од него. Само тој му има даено гол на сите екипи во Примера :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom