Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо е тоа шо те тера да си на нож цело време? Какви контра аргументи да ти дадам? Некоја уау изјава на Меси у стилов на Каљехон? Или тоа дека не гази на мравки, јас до сега го имам видено како плука играч, клоца и шутира топка у публика, тоа се 4-5 инциденти од 200 и кусур утакмици и после кузнае колку стартови над него, дел прљави дел не. Јас мислам дека било кој на негово место досега ќе имаше многу повеќе глупости. Што значи е доста смирен си трпи и продолжува со играта. Не мислам дека сите мислат дека не гази на мравка, глупо е да си мислиш така, зошто таков човек едноставно не постои.
конечно нешто да кажеш досега кловн изиграваше

Шо е тоа шо те тера да си на нож цело време? Какви контра аргументи да ти дадам? Некоја уау изјава на Меси у стилов на Каљехон? Или тоа дека не гази на мравки, јас до сега го имам видено како плука играч, клоца и шутира топка у публика, тоа се 4-5 инциденти од 200 и кусур утакмици и после кузнае колку стартови над него, дел прљави дел не. Јас мислам дека било кој на негово место досега ќе имаше многу повеќе глупости. Што значи е доста смирен си трпи и продолжува со играта. Не мислам дека сите мислат дека не гази на мравка, глупо е да си мислиш така, зошто таков човек едноставно не постои.
THAT'S IT! (y)

Денеска Селта мислам дека ќе тепа.
После две нерешени време им дојде и нив за една победа, а Осасуна им е супер противник за тоа.
Туку Васил МКД ќе одиме на Градски Крон-Дели да го гледаме?

ништо лично ама најглупо нешто ми е сарказмов затоа се внесив многу во муабетов :D

Нема везе, го стаив она видеоно со Арбелоа и тоа escalated quickly. Сеа овоа од Каљехон ми беше смешно си викам ај ќе се заебаваме. Грешна проценка мислев ќе ми пише некој, некоја изјава глупа на Меси: "Раѓањето на Тиаго ми го смени животот", (да нормално си немал дете сега имаш, различно е) и така.

што е финтава со одбранава од Малага и годинава и лани константно се меѓу први три со најмалку примени голови
ама готови се сега ние ги стигнуваме :sneaky:
упс Пепе и Рамос се враќаат пиши пропало :D

Денеска Селта мислам дека ќе тепа.
После две нерешени време им дојде и нив за една победа, а Осасуна им е супер противник за тоа.
Туку Васил МКД ќе одиме на Градски Крон-Дели да го гледаме?

Си велам. :)

п.с. Го тупите со муабетиве од последново Класико, оладете.

Редно време е некој да ја забележи гнасната игра на Алонсо. Секоја утакмица, не само против Барца има по 10 фаули направено а никогаш не добива картон. Гледам на Класико имаше нов партнер Арбелоа. И се надевам дека она за што зборуваат платениците на Жозе дека се случило стварно се случило и Меси им ја кажал вистината во фаца !

Селта да победи на гости нема теоретски шанси! :icon_lol: Досега од по гости имаат собрано 4 поени колку што знам јас:гик:

То е, Реал стана машина за делење бодови на екипите кои се борат за опстанок и главен крводарител на кладилниците. :D

п.с. утре Меси дава 2 автогола. Пошто нели, what Ronaldo can, Messi can do it better... :нинџ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom