- Член од
- 25 мај 2010
- Мислења
- 3.155
- Поени од реакции
- 6.363
Мичел ќе се врати у Валенсија за 400 000А шо им фали на Мичел и на Коке?
Коке е the next big, а Мичел ти е еквивалент на Мику лани. Ќе замине во просечен тим во Премиер одтаму во поголем во најзрелите години од кариерата.
Шпанците во последните години се убедливо најдобрите во работата со младинците, не си ги преценуваат многу талентите како Англичаните, играат во лигата до 23г барем, и ако не завршат во Реал/Барса одат во туѓина по бољи живот.![]()
точно, многу добро играат Мичел и Коке сезонава, иначе Мичел играше како позајме играч по Депортиво и второ лигаши продукт е на Валенсија, му дозволи да иде во Леванте но со можност за одкуп од само 400 000 во прва сезона и 800 000 во втора, ама 30% од следниот трансфер на Мичел иде на сметката на Леванте, како и да е на крајот на сезоната речиси 100% е сигурно Мичел се враќа на МестаљаПогрешно си ме сватил. Јас баш ги пофалив Мичел и Коке пред Иско.
Многупати сум го кажал истово: Коке оваја сезона стандарден е на 11 утакмици а лани играше чат-пат. а има 5 асистенции со 2-3 гола. Мичел незнам пошто го пратам оваа сезона пред тоа несум ни чул за него. А Иско во Малага е стандарден 2-3 сезони. Далеку од тоа дека Иско не е добар, врши малиот ама не е то то
Да не го заборајме и Каналес кој се мачи со повредиве. Да ја немаше таа несреќа сега ќе беше важна алка во Валенсија.
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 22:58 ---
И традиционално како и секогаш. Шпанија неможе да ги задржи добрите играчи. Сите на печалба на островот. Затоа премиер е таму каде што е!