Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Се чека мини серија на Валенсија почнувајќи од следното коло.

Се чека мини серија на Валенсија почнувајќи од следното коло.

на мини серија порази мислиш ваљда? Пошто сврзаа веќе три по ред победи. :D

Како што викаат фановите на специалниот каде и да оди пишува историја еве уште еден негов рекорд за Реал "The capital club have never in their entire history trailed Barca by such a wide margin at the league's mid-point"

Како што викаат фановите на специалниот каде и да оди пишува историја еве уште еден негов рекорд за Реал "The capital club have never in their entire history trailed Barca by such a wide margin at the league's mid-point"
Знам дека е претерување и чиста фантазија, ама сакам да го направиме Мурињо единствениот тренер што изгубил две класика со 5-0....

Само тоа и после нека си оди слободно.

Знам дека е претерување и чиста фантазија, ама сакам да го направиме Мурињо единствениот тренер што изгубил две класика со 5-0....

Само тоа и после нека си оди слободно.
И јас сакам да ја ковам Шајк,мислиш и тоа дека е фантазија?

И јас сакам да ја ковам Шајк,мислиш и тоа дека е фантазија?
Глеаш, разликата е во тоа што ти фантазираш за нешто што никогаш не си го направил.

Барса веќе го ковавше Мурињо еднаш. Сеа сакаме реприза.

jordialbabarcelonabarce.jpg

:icon_lol:

Глеаш, разликата е во тоа што ти фантазираш за нешто што никогаш не си го направил.

Барса веќе го ковавше Мурињо еднаш. Сеа сакаме реприза.
izgleda ne razlikuvas od fantazija i nesto sto moze da bide i povike od realnost:)
Лелеле сеа ме спуштивте на земја,а таман се надевав на нешто :(

Лелеле сеа ме спуштивте на земја,а таман се надевав на нешто :(
Не се разочарувај па ти.

Барса ќе ги тепа Реал 5-0, Роналдо ќе падне во депресија ќе почне да јаде многу мрсно од што ќе стане импотентен, Ирина ќе го откачи и ете ти теба шанса...

Све е поврзано треба само да ја согледаш целата слика, затоа не треба да навиваш за Реал. Против твојот интерес е.

Не се разочарувај па ти.

Барса ќе ги тепа Реал 5-0, Роналдо ќе падне во депресија ќе почне да јаде многу мрсно од што ќе стане импотентен, Ирина ќе го откачи и ете ти теба шанса...

Све е поврзано треба само да ја согледаш целата слика, затоа не треба да навиваш за Реал. Против твојот интерес е.
Значи имам уште некоја шанса велиш :vozbud:

Фала ти брате,кога ќе падне тоа што треба ќе те барам за да слушнеш како вришти ;)

Конечно нешто добро. Катастрофа се, незнам која му е политиката. Во изминативе 5-6 години имаат земено сигурно околу 150 милиони а потрошено 10. Ако врши добра работа како во Валенсија очекувам Лига Европа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom