Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Nothing страшно. Јас разбрав само 'Yo era de(l) Madrid'. Плус ова го кажува додека е во школата на Барса, така да веројатно мисли на тоа дека како помал, бил на проби во Реал.
Во превод, насловот на видеото не одговара со содржината на видеото, а на оваа финта можат да паднат само оние кои нема ни да го погледнат видеото. :)
За разлика од ова, на пример. :)

Вика дека сака да игра во Мадрид, а тиe што малце пратат шпанска лига сигурно забележале по клипчињата (кога се прават интервјуа, или report за мечот кога даваат) дека скоро никогаш и никаде во шпанија РМ не го викаат Реал Мадрид, или само Реал, туку едноставно само Мадрид. (најверојатно од причина што Атлетико не го ни сметаат за клуб :D )

Крајот на клипот:
А ти Хосе? -Исто во Реал Мадрид

али не е важно и хрватицата порано изјавуваше дека сака кај вас да игра па никому ништо :D

Иско што им направил :vozbud:

Незнам што толку го преценувате. Добар е малиот ама има и подобри од него. Има дриблинг добро се движи ама не е нешто посебно. Еден Мичел, Коке имаат по 5-6 асистенции и 3-4 гола.

^ Иско преценет ?
Го имам гледано на повеќе натпревари, ветува многу. Со само 20 години е еден од главните играчи во Малага, доколку се развива се како што треба ќе биде еден од најдобрите.
Стави го во букмарк постов, се читаме за неколку години. :D

Што мислите кој би бил резултатот на еден ваков натпревар ?

1357662771582.jpg

Незнам што толку го преценувате. Добар е малиот ама има и подобри од него. Има дриблинг добро се движи ама не е нешто посебно. Еден Мичел, Коке имаат по 5-6 асистенции и 3-4 гола.

А шо им фали на Мичел и на Коке?

Коке е the next big :D , а Мичел ти е еквивалент на Мику лани. Ќе замине во просечен тим во Премиер одтаму во поголем во најзрелите години од кариерата.

Шпанците во последните години се убедливо најдобрите во работата со младинците, не си ги преценуваат многу талентите како Англичаните, играат во лигата до 23г барем, и ако не завршат во Реал/Барса одат во туѓина по бољи живот. :)

Погрешно си ме сватил. Јас баш ги пофалив Мичел и Коке пред Иско.

Многупати сум го кажал истово: Коке оваја сезона стандарден е на 11 утакмици а лани играше чат-пат. а има 5 асистенции со 2-3 гола. Мичел незнам пошто го пратам оваа сезона пред тоа несум ни чул за него. А Иско во Малага е стандарден 2-3 сезони. Далеку од тоа дека Иско не е добар, врши малиот ама не е то то

Да не го заборајме и Каналес кој се мачи со повредиве. Да ја немаше таа несреќа сега ќе беше важна алка во Валенсија. :)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 22:58 ---
И традиционално како и секогаш. Шпанија неможе да ги задржи добрите играчи. Сите на печалба на островот. Затоа премиер е таму каде што е!

Што мислите кој би бил резултатот на еден ваков натпревар ?

1357662771582.jpg
Забалета и Вертонген:pos:
Кај овие од Примера, Фабрегас место Роналдо и ќе може да се игра :D

Погрешно си ме сватил. Јас баш ги пофалив Мичел и Коке пред Иско.

И традиционално како и секогаш. Шпанија неможе да ги задржи добрите играчи. Сите на печалба на островот. Затоа премиер е таму каде што е!

Во право си, зато сега Роналдо плачи да се врати во Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom