- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене најреално ми изгледа во Челзи да заврши.Некој рече Фалкао логично во Тотенхем јас мислам дека не би се спуштил од коњ на магаре
Ако замини во Реал, не управата, ами навивачите че го запалат сосе стадионМене најреално ми изгледа во Челзи да заврши.
Баш читав некаде дека не им одговара на Атлетико пари да земат за Фалкао затоа што сите ќе им отидат на отплаќање даноци и долгови и нема да можат да купат замена.
Ако го трампаат за Торес има шанси Фернандо да распали кога-тогаш. Плус омилениот играч на навивачите го враќаат. Сигурно и доплата ќе има од страна на Челзи за да можат да отплатат нешто од долгот.
Реал Мадрид ќе треба да ја плати клаузата плус данок од 40% затоа што Атлетико попрво ќе си го запали стадионот со Фалкао заклучен во соблекувална отколку да ја пријави трансакцијата како трансфер, а не аквизиција што значи дека за Реал цената ќе биде 85 милиони. Не им треба толку многу освен ако Кристијано не бара да си оди.
Барса и ПСЖ не се заинтересирани за Фалкао.
Што значи дека од тие што имаат пари само уште Сити може да влета во игра ама они па ептен нема што да му прават со толку напаѓачи во тимот.
Едниот од црвените го добил играч на клупа.Што направиле Севиља бе?
Што направиле Севиља бе?
Ау каков грешник Иниеста, даде гол место да му асистира на Меси по трет пат.![]()