Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој рече Фалкао логично во Тотенхем јас мислам дека не би се спуштил од коњ на магаре
Мене најреално ми изгледа во Челзи да заврши.

Баш читав некаде дека не им одговара на Атлетико пари да земат за Фалкао затоа што сите ќе им отидат на отплаќање даноци и долгови и нема да можат да купат замена.

Ако го трампаат за Торес има шанси Фернандо да распали кога-тогаш. Плус омилениот играч на навивачите го враќаат. Сигурно и доплата ќе има од страна на Челзи за да можат да отплатат нешто од долгот.

Реал Мадрид ќе треба да ја плати клаузата плус данок од 40% затоа што Атлетико попрво ќе си го запали стадионот со Фалкао заклучен во соблекувална отколку да ја пријави трансакцијата како трансфер, а не аквизиција што значи дека за Реал цената ќе биде 85 милиони. Не им треба толку многу освен ако Кристијано не бара да си оди.

Барса и ПСЖ не се заинтересирани за Фалкао.

Што значи дека од тие што имаат пари само уште Сити може да влета во игра ама они па ептен нема што да му прават со толку напаѓачи во тимот.

Јас не би го отпишал City од игра ако се знае дека Балотели речиси сигурно си заминува, а и судбината на Џеко не е баш извесна

Многу компактна екипа се Атлетико Мадрид. Нема да биде изненадување ако се борат се до крајот на првенството со Барселона за титулата гледајќи ја моменталната состојба на табелата. Сепак има уште многу, но не треба да се отпишува прерано другиот гигант Реал Мадрид.

Мене најреално ми изгледа во Челзи да заврши.

Баш читав некаде дека не им одговара на Атлетико пари да земат за Фалкао затоа што сите ќе им отидат на отплаќање даноци и долгови и нема да можат да купат замена.

Ако го трампаат за Торес има шанси Фернандо да распали кога-тогаш. Плус омилениот играч на навивачите го враќаат. Сигурно и доплата ќе има од страна на Челзи за да можат да отплатат нешто од долгот.

Реал Мадрид ќе треба да ја плати клаузата плус данок од 40% затоа што Атлетико попрво ќе си го запали стадионот со Фалкао заклучен во соблекувална отколку да ја пријави трансакцијата како трансфер, а не аквизиција што значи дека за Реал цената ќе биде 85 милиони. Не им треба толку многу освен ако Кристијано не бара да си оди.

Барса и ПСЖ не се заинтересирани за Фалкао.

Што значи дека од тие што имаат пари само уште Сити може да влета во игра ама они па ептен нема што да му прават со толку напаѓачи во тимот.
Ако замини во Реал, не управата, ами навивачите че го запалат сосе стадион;)
А овие па Билбао, глупаци невидени, од 16 шута одвај еден гол. Ете и Љоренте прва постава, ама џабе.

На Атлетико паметам неколку добри генерации кои постигнале далеко памалку од тоа што го заслужуле. Искрено се надевам дека овој пат нема да продадат ништо , туку ќе донесат свежа крв во јануари и да си освојат ЛЕ и да се борат за ла лига или барем за второ место. Па следната сезона сите да го респектираат како што доликува, по шо ни малку не беше случаен резултатот со Челзи

Ау каков грешник Иниеста, даде гол место да му асистира на Меси по трет пат. :D

Каков грешник Меси место да се сочуствува со Тристиано , тој понатаму ги полни мрежите !!! А викаа дека е хуман човек :(

Ако по некоја случајност Барса не освои титула сезонава тоа ќе биде запомнато како еден од најголемите фејлови во историјата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom