Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што навиваат за Барса од 2006/2008 наваму бргу заборавија каков копач беше Пујол, сиритиот искомплексиран еден чист старт незнаеше да направиа ама ете сега е "најдобриот" стопер.

Тие што навиваат за Барса од 2006/2008 наваму бргу заборавија каков копач беше Пујол, сиритиот искомплексиран еден чист старт незнаеше да направиа ама ете сега е "најдобриот" стопер.
90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.

Сине слободен си.

90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.

:tapp:
Значи според твојата логика од тие што навиваат за Реал Мадрид 102.5 % почнале да навиваат од времето на галактико

o_real_madrid_la_historia-452669.jpg

:tapp:
Значи според твојата логика од тие што навиваат за Реал Мадрид 102.5 % почнале да навиваат од времето на галактико

o_real_madrid_la_historia-452669.jpg
Кој го спомна Реал тука?А?

И ти си почнал изгледа да навиваш од тогаш а?Си ја имаш мувата на капата.

http://laliga.mk/

Случајно наидов на сајтов и сакам да го споделам со вас, веројатно е нов и ми остави добар впечаток на прв поглед, ги следам веќе неколку дена, прв и засега единствен е во Македонија за шпанската лига и сум баш задоволен од работата.

abe cicko kumplug toa nemozis da znais koj od koga pocnal da naviva,kako sto nie ne znaeme koga si pocnal za real da navivas :)

MkDon или некој друг да се јави со инфо што се случувало на Валенсија-Еспањол. Да не се испоубиле случајно?

http://laliga.mk/

Случајно наидов на сајтов и сакам да го споделам со вас, веројатно е нов и ми остави добар впечаток на прв поглед, ги следам веќе неколку дена, прв и засега единствен е во Македонија за шпанската лига и сум баш задоволен од работата.
Не е нов, одамна е ама у последно време се се' подобри и подобри. Само напред за тие што го држат, и ако има некој што е член на форумов а е дел од организацијата на сајтов, би му препорачал да намалат со некои бесмислени шпекулации, ако сакаат да се сфатат малку посериозно.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom