I
IBIZA SOUND
Гостин
a so vikate da uzivame malku vo prednosta od 8 boda 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.Тие што навиваат за Барса од 2006/2008 наваму бргу заборавија каков копач беше Пујол, сиритиот искомплексиран еден чист старт незнаеше да направиа ама ете сега е "најдобриот" стопер.
Ух умен тој на бате, конечно не откри....90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.
Сине слободен си.Ух умен тој на бате, конечно не откри....
Сине слободен си.
90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.
Кој го спомна Реал тука?А?
Значи според твојата логика од тие што навиваат за Реал Мадрид 102.5 % почнале да навиваат од времето на галактико
![]()
Да се видиме на кафе,за да ти кажам?abe cicko kumplug toa nemozis da znais koj od koga pocnal da naviva,kako sto nie ne znaeme koga si pocnal za real da navivas![]()
ne mora,ne me intersiraДа се видиме на кафе,за да ти кажам?![]()
Абе немој,ќе плачам.ne mora,ne me intersira![]()
MkDon или некој друг да се јави со инфо што се случувало на Валенсија-Еспањол. Да не се испоубиле случајно?
Не е нов, одамна е ама у последно време се се' подобри и подобри. Само напред за тие што го држат, и ако има некој што е член на форумов а е дел од организацијата на сајтов, би му препорачал да намалат со некои бесмислени шпекулации, ако сакаат да се сфатат малку посериозно.http://laliga.mk/
Случајно наидов на сајтов и сакам да го споделам со вас, веројатно е нов и ми остави добар впечаток на прв поглед, ги следам веќе неколку дена, прв и засега единствен е во Македонија за шпанската лига и сум баш задоволен од работата.