Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што навиваат за Барса од 2006/2008 наваму бргу заборавија каков копач беше Пујол, сиритиот искомплексиран еден чист старт незнаеше да направиа ама ете сега е "најдобриот" стопер.

Тие што навиваат за Барса од 2006/2008 наваму бргу заборавија каков копач беше Пујол, сиритиот искомплексиран еден чист старт незнаеше да направиа ама ете сега е "најдобриот" стопер.
90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.

Сине слободен си.

90 % навиваат за Барса од времето на Роналдињо.

:tapp:
Значи според твојата логика од тие што навиваат за Реал Мадрид 102.5 % почнале да навиваат од времето на галактико

o_real_madrid_la_historia-452669.jpg

:tapp:
Значи според твојата логика од тие што навиваат за Реал Мадрид 102.5 % почнале да навиваат од времето на галактико

o_real_madrid_la_historia-452669.jpg
Кој го спомна Реал тука?А?

И ти си почнал изгледа да навиваш од тогаш а?Си ја имаш мувата на капата.

http://laliga.mk/

Случајно наидов на сајтов и сакам да го споделам со вас, веројатно е нов и ми остави добар впечаток на прв поглед, ги следам веќе неколку дена, прв и засега единствен е во Македонија за шпанската лига и сум баш задоволен од работата.

abe cicko kumplug toa nemozis da znais koj od koga pocnal da naviva,kako sto nie ne znaeme koga si pocnal za real da navivas :)

MkDon или некој друг да се јави со инфо што се случувало на Валенсија-Еспањол. Да не се испоубиле случајно?

http://laliga.mk/

Случајно наидов на сајтов и сакам да го споделам со вас, веројатно е нов и ми остави добар впечаток на прв поглед, ги следам веќе неколку дена, прв и засега единствен е во Македонија за шпанската лига и сум баш задоволен од работата.
Не е нов, одамна е ама у последно време се се' подобри и подобри. Само напред за тие што го држат, и ако има некој што е член на форумов а е дел од организацијата на сајтов, би му препорачал да намалат со некои бесмислени шпекулации, ако сакаат да се сфатат малку посериозно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom