Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено за прв пат у животов, ми падна жал за Кристиано. Стварно не е добро кога некој ќе сјебе некого на ваков начин :sick:

Немојте да ми речете дека Леванте не беше оштетен. o.O Какви фаули се судеа за Реал, а какви не досуди залижаниот за Леванте..
Респект за Кристијано. Доби страшен удар, остана на терен уште 40ина минути и постигна гол! Исто како последното Ел Класико што го изигра со повреда на рамото. (y)

^ А тоа што голот на Леванте беше од офсајд, не се брое а? Дај не кењајте колку да се најдете у муабет, Леванте требаше да добие црвен уште у прво полувреме. Среќа што освен Роналдо не заврши уште некој со повреда.

^ А тоа што голот на Леванте беше од офсајд, не се брое а? Дај не кењајте колку да се најдете у муабет, Леванте требаше да добие црвен уште у прво полувреме. Среќа што освен Роналдо не заврши уште некој со повреда.
Немаше намера играчот на Леванте при повредата на Кристијано.
И Пепе требаше да добие црвен, ако веќе така гледаме.

Немаше намера играчот на Леванте при повредата на Кристијано.
И Пепе требаше да добие црвен, ако веќе така гледаме.
Не зборев за повредата на Роналдо, се сложуем дека немаше никаква намера од Давид Наваро.
Ама толку лактови, намерни фаули, остра игра...не сум видел добри 2 године (од гостувањата кај Билбао). Искрено сакав Пепе да се искључи и да му ги искрши двете нозе на тоа копилето Балестерос. Буквално најголем провокатор кога игра Леванте против Реал, само тепа, лани влезе у конфликт со Рамос, па после со Чаби Алонсо...еве вчера му даде лакт у глава на Каљехон, па уште појде накај него да се кара. Копиле гадно!
И на крај испадна дека судијата бил наклонет на Реал, а се тоа благодарејќи и на публиката која за секој фаул (очигледен), свиреше и урлаше. Како неутрален гледач (или во вашиов случај, против Реал), од секое вакво понашање на публиката се доаѓа до мислење дека стварно домаќинот е оштетен.
Реков, и лани а еве и сега, Леванте кога игра со Реал се повеќе ми наликува на Билбао (на нивните играчи и на нивната публика која урла за секој контакт на терен).

Јас не знам што воопшто ги мешате судиите.И така знаете дека во Шпанија се сите до еден катастрофа.Вчера Леванте-Реал...премногу грешки и на двете страни.Голот на леванте офсајт а и пеналот не беше пенал...смешно е да се коментираат воопшто оти се скоро сите судии да ги земиш и дирекно да ги депортираш на Голи Оток.
А и федерацијата ....смешки бе...како е можно на вакви терени воопшто да се игра фудбал?

^ Да се даваа директни црвени за глума, кај ќе ви беше на вас крајот :D
Реално гледано, ништо не би се променило. Досега немаме освоено титула со помош на глума.
Онаа, најфамозната, која сите ја спомнуваат, на Бускетс против Интер, беше контрапродуктивна. Ние го изгубивме тој двомеч.

А она против Реал пред некоја година, каде што паѓаа како покосени што резултираше со многу нервоза, да забраемо а? :D

Нема врска, да не се развие дискусијава во погрешен тек зошто не ми беше тоа целта. Ама дека Пепе требал да добие црвен заради глума, па и тоа не е некоја јака тема за дискусија, зошто нема врска :)

:pos::pos::pos: Дани го заборавивте бе? ради него ЛШ зедовте
поз mwa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom