Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Гранада како се засилува, прво Пити сеа и Рики! Газдава сериозен.:)

Според Иско, Реал М. е препотентен клуб и тој се декларира како антимадридиста.
Веројатно ако потпише ќе ми се смени мислењето. :D

And not a single f*ck was given that day !

Ништо посебно бе, нема љутиш. :D Само пренесувам непромислена изјава, на младо момче, кое не знае каде ќе го однесе иднината и дека еден ден ќе го носи дресот на Реал. :D

Ништо посебно бе, нема љутиш. :D Само пренесувам непромислена изјава, на младо момче, кое не знае каде ќе го однесе иднината и дека еден ден ќе го носи дресот на Реал. :D

Исто како Иниеста :P

Не знам дали е некоја пародија или навистина тој го рекол ова, ама е... :vozbud:

"Му купив на Меси монопол за неговиот роденден. Мислам дека наскоро ќе му требаат оние картички за да излезе од затвор." - Марио Балотели

Не знам дали е некоја пародија
1344395616591.jpg

Изглеа сум избрал погрешен збор, се извинувам драг члену dragonsky ќе ти стиснам лајк за интереснава слика.

Мислев на тоа дали е измислен/лажен коментарот.. :гик:

Не си одбрал грешен збор, муабетот ми беше како не знаеш дали е пародија акаунт или не? Нема шанси вакво нешто да има кажано Бало :)

Не си одбрал грешен збор, муабетот ми беше како не знаеш дали е пародија акаунт или не? Нема шанси вакво нешто да има кажано Бало :)

:pos:
Уште не научија дека 99% од 'изјавите' на Балотели се чисти измислици од лажните твитер-акаунти.

Анчелоти во Реал за новата сезона. Не прашувајте што, како и од каде...само ќе се цитирам, кога ќе биде официјално :cool:
:cool:
Уште малце бизнис ќе отварам со местење на утакмици.
Бењат нов играч на Атлетик! :)
Пред некој ден се зборуваше, дека Бењат скоро сигурно потпишува за Билбао (n)

Дај кажи дали ќе зееме некој одбранбен играч да си седам бар на раат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom