I
IBIZA SOUND
Гостин
znam kolku moze da se kurciteНормално, ни се може па се курчимо![]()
da ne sme vo vasa koza

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znam kolku moze da se kurciteНормално, ни се може па се курчимо![]()

Златна 9ка имаат, Бензема.Роналдо + Бензема + Игуаин = Меси!
Дрва се сите тројца![]()
Удри ја твојата глава од ѕид, исто како тоа под клипот
Удри ја твојата глава од ѕид, исто како тоа под клипот
Само да се јадело гомна, нема врска што Пепе сакаше да ја удри топката и немаше појма дека играчот е одма зад него.

pos: ) Malce macno mi bese na Paint posto mnogu dolga slikata treba da namalues da lepis od drug Paint i ako ne ti e mnogu dolgo se krati samo... i na pocetok malce po malce ja rasirav, ama possle mu najdov finta fintava e da go smalis prozorov skroz u dolzina samo toa dole za sirenje da se gleda i da vleces nadole. Taka so edno vlecenje pravis golemo sirenje u dolzina
Ubavo prasav dali spanski ili makedonski ama nikoj nemi odgovori i si rekov pouboo spanski kako sto mislev na pocetok, a za drugite spremiv TITLOVI. Mi rekoa u forumot kaj real da go staam im rekov ce ima malce i zezancii so kataloncive plus Falkao od Atletiko koj ce razmislis uste igra tamu pojce za ovde e i plus imase nekoi jadat gomna ne sum im cinel, ne sum pisal kirilica, ne mi bil normalen profilot bozem ova ona koj gi ebe bozem nifni e forumot demek madristi a nisto ne napisale ili napraile za Real nemaat nitu sal od Real se iznervirav
Zatoa najavuvam povlekuvanje i penzioniranje od kajgana nema vise da se uklucam posleden pozdrav do tie sto me podrzuvale.

haha kucka glupa 
Isto taka, ne sum peder kako Pike
)))