Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце да не се 10? Боље нека ги исфрлат од лигаНепочитуење на земјата у која што живиш, и тоа ова не е прв пат.
Ја на старт на сезона би им одзел и на едниве и на другиве по 10 бода, па ако сакаа цел живот нека ја свират химната.
И сеа што се праеш...да не кажем, со сила?Малце да не се 10? Боље нека ги исфрлат од лига![]()
Па нека ја напуштат Примера бе, мислиш некого ќе го заболи ку*от ако они не играат у Примера? Нека си основаат некоја нивна Х лига и чао пријатно. Не сакам да мешам политика, ама факт е дека Каталонија и Баскија никад нема да се одделат од Шпанија.Demek tie sakaat da ziveat vo Spanija a ne vo Baskija i Katalonija. Bitch please...Katalonija e najrazvien region vo celata zemja - kulturoloski, ekonomski i vo sekoj drug pogled. Da ne se seljanite od Kastilja sto odat da rabotat i ziveat tamu i da ostanea samo Kataloncite vo Katalonija, 99.9% bi glasale za otcepuvanje. Jas mislam na site fasisticki ekipi treba da im se zabrani igranje vo ligata poradi site zulumi napraveni od gragjanskata vojna do denesen den.
Гледам, им земаа 10 бода на албанските тимови, затоа што нивните навивачи ја свиреле нашата химна.
Мислев дека си попаметен (со извинење). Крај на муабетот.Гледам, им земаа 10 бода на албанските тимови, затоа што нивните навивачи ја свиреле нашата химна.
Дечко не знам што не ти е јасно.Мислев дека си попаметен (со извинење). Крај на муабетот.
Ако тебе ти е нормално, граѓаните на една држава да ја свират сопствената химна, тогаш мене не ми е нормално. А како што читам, на цел свет не им е нормално да биде исвиркувана химната.Дечко не знам што не ти е јасно.
Ја свират Албанците нашата химна? Ја свират.
Ја свират Каталонците и Баскијците шпанската химна? Ја свират.
Зошто мислиш дека треба да добијат казна едните и другите?
Дади ми еден пример, кога некој бил казнет заради свирење на химната.