Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
^^ Скршен, не скршен битно го освоивме. Вие сеуште го немате освоено, за да си го запишувате уште сега. Немој после да испедне ко со Челзи работата или ко со трите бода од Ел Класикото:icon_lol:

И да, ок е тоа што пишуваш, ама минатата сезона кога Реал освои Куп и Роналдо зема Пичичи вие први скокавте дека тоа е утешна награда. Затоа пишете си и сега, исто ко што пишувавте и тогаш. Или брзо ги менувате мислеењата во зависност од тоа како ви одговара?

За Реал беше успешна сезона со скршен трофеј од Купот и Пичичи на Роналдо.
Барселона годинава освојува Суперкуп на Шпанија (против Реал), Суперкуп на Европа, Светско клупско првенство, Шпански Куп (најверојатно) и Пичичи на Меси и сега тоа не е успешна сезона?
FUCK LOGIC:cautious:
Чеај чеај. Оваа година значи сте освоиле 4 трофеја, вклучувајки ги Св. клупско, супер куп на европа и шпански супер куп. Значи тие спаѓаат оваа сезона. Ај ондак објасни ми како успеавте 6 титули да освоите во една сезона(пре лани) и еве по желба појасни ми со датумите како се движеа освојувањата на 6те титули во една година.

Сите тие купчиња заедно немаат рејтинг ко домашното првенство. Никој не ви ги оспорува... ко лани што викавте дека не бил битен купот а се набројатвте 5-6 квази трофејчиња од купови :pos:

:pos:

Абе ајдеее посветите ни малку внимание, кој ни к*р титула ако не добиемо од вас внимание? :(

Абе дечко, прво триплете, па 6ка, па после внимание??? Реал ка играше ку*ташак со свите, тогај Барса једва освојуеше 6-то место, затоа дај не се бламирај со вакви работе.

Знаеме дека играле некад де, и дедо Ное тоа го знае.:icon_lol:

Него, некој мисли дека ние се палиме како вас за Пичичи наградата ? А уствари не е тоа муабетот, ме заболе мене и остали фанови на Барса за таа наградат, сосема трето е работаат, 72 гола на 2 утакмици до крај, прв у фудбалската историја, тоа е муабетот...
Ајде сеа терајте си со ваши муабети.

А некој да кажеше за борбата што ќе се води во последното коло меѓу тимови што се борат за опстанок ?

1226849cceb344bc8724f0c.png

Рајо после големата победа над Осасуна забележа 6 порази по ред, и само гол разликата (или ваљда меѓусебниот дуел со Сарагоса) ги држи над зоната за испаѓање. Сарагоса како и скоро секоја година ќе се вади на крајот, со три победи по ред има шанса да опстане, можеби автоголот на Гранада против Реал ќе ги чини опстанок во Примера.

Ќе биде многу интересно последното коло, Рајо и Гранада во директен дуел за останување во лигата. Сарагоса гостува кај Гетафе, а Виљареал мора да се вади против Атлетико кој нема пораз на последните 6 натпревари во Примера..

Знаеме дека играле некад де, и дедо Ное тоа го знае.:icon_lol:

Него, некој мисли дека ние се палиме како вас за Пичичи наградата ? А уствари не е тоа муабетот, ме заболе мене и остали фанови на Барса за таа наградат, сосема трето е работаат, 72 гола на 2 утакмици до крај, прв у фудбалската историја, тоа е муабетот...
Ајде сеа терајте си со ваши муабети.
А ја го оспорив негде квалитетот на Меси и неговите 70+ голови? Секоја чест, ретко кој може да го напрае тоа у рок од една сезона.
Муабетиве за Меси излегоа зошто лани кога Роналдо зеде “Пичичи“, вие викавте нека се радуе он на “Пичичи“, Меси си зеде титула. Епа истиот муабет е и сега, само улогете са сменети :)

Значи тоа што удиравте ремет 3 године нема врска, а вас ако ве заебава некој одма “глупи муабети“ и слично. Искулирајте малку :)

Како сакате пишете, ама на Роналдо оваа година сигурно му е повеќе жал за тоа што не зеде Пичичи, отколку на Меси лани, пошто си зеде и Ла Лига и ЛШ. ;)

Како сакате пишете, ама на Роналдо оваа година сигурно му е повеќе жал за тоа што не зеде Пичичи, отколку на Меси лани, пошто си зеде и Ла Лига и ЛШ. ;)
:pos:
Помалите луѓе се радуваат на помали работи :)

Сеуште трае комплексот Барса.
Е па за 4 години 2 или 3 титули беа Успех е тоа за Реал да да. За Барса не кажувам пак ќе кенјате.
Уживајте си на титулата оти да не ве фати таков бран повторно. Ем освоија првенство ем повторно не им чини. Пак Барса крива.

Изгледа ги позајмил од Пепе :D

546405_10150772315697684_81267402683_9817504_1711472120_n.jpg

Изгледа ги позајмил од Пепе :D

Ме потсети на случката од пред неколку сезони кога играч на Челзи влезе со дрес без име и бројка...од оние што ги шиткаат пред стадион :icon_lol:

Чеај чеај. Оваа година значи сте освоиле 4 трофеја, вклучувајки ги Св. клупско, супер куп на европа и шпански супер куп. Значи тие спаѓаат оваа сезона. Ај ондак објасни ми како успеавте 6 титули да освоите во една сезона(пре лани) и еве по желба појасни ми со датумите како се движеа освојувањата на 6те титули во една година.

Леле што направивме :) целиот свет е прелажан мора на сите спортски медиуми и на тие што водат статистики за фудбалот да им се објасни дека Меси дал помалку од 72 гола оваа сезона т.е дека тие голови во суперкупот и светското клупско првенство биле од претходната сезона.

Леле што направивме :) целиот свет е прелажан мора на сите спортски медиуми и на тие што водат статистики за фудбалот да им се објасни дека Меси дал помалку од 72 гола оваа сезона т.е дека тие голови во суперкупот и светското клупско првенство биле од претходната сезона.
Океј де никој не бара да мудрувате. Само ме интересира чим освојувате годинава 3/4 трофеи, како освоивте 6 во една сезона ? Нели цело време нешто такво зборите, само барам кратко објаснување за 6те во една сезона. Кога се нафати да ми реплицираш, објасни ми ете со датуми, трофеите од годинава и од 6ката. Би ти бил благодарен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom