I
IBIZA SOUND
Гостин
abe ziva se jade kristina 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Пеле да не сте род?Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.
Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.
<3
Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.
Ма супер си е бе, што реков лошо.. Само не знам во што е скромноста на Пеналси, ќе заплачеше што не даде и 5ти гол.
А Пеналдо има шанса против Мајорка да биде првиот што им дал гол на сите екипи во првенството, што по мене е побитно отколку да напуниш екипа ко Еспањол, Осасуна, (Баер)...
Не судеа судиитепеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !?![]()
Ма ако сака и 3 и 5 и 10 пати... не златна топка, у гз да му го начукаат толку пати, на крајот пак Реал и Роналдо се шампиони на Шпанија.Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki.....
Ajt gitla...