Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
575325_378441728875062_183514211701149_1242679_1137909788_n.jpg
Кој смотан го правел ова?
1. Не знаев дека сме имале играч шо се вика Referee?! :facepalm:
2. Busquest?! :facepalm:
3. Ако ова се однесува на натпреварот од пред една недела, составот на Барса не е погоден.
4. Некој сака и да ужива во фудбалот, не само голман->шпиц->гол.
--- надополнето: 29 април 2012 во 12:31 ---
После овие промашувања, Севиља ќе добие дебакл.

stresoj moze samo kaj neznalici da udira. nervozata e druga rabota, i murino nekad se nervira ama ne go udiraat stresoj. od nervoza samo kosa pobeluva. zosto na murino ne mu paga kosata ko na ovja? normalno murino ima takticko znaenje.
Затоа што паметна глава не трпи коса.

Кој смотан го правел ова?
1. Не знаев дека сме имале играч шо се вика Referee?! :facepalm:
2. Busquest?! :facepalm:
3. Ако ова се однесува на натпреварот од пред една недела, составот на Барса не е погоден.
4. Некој сака и да ужива во фудбалот, не само голман->шпиц->гол.
--- надополнето: 29 април 2012 во 12:31 ---
После овие промашувања, Севиља ќе добие дебакл.
Како фан на Реал се согласувам со тебе за овие глупости.Мислам дека претераа со ова...оваа тактика-може е досадна од време на време, ама пак со неа Барса стана најдобриот клуб последниве години. И се уште се лажат ако мислат дека најдена е против игра на таа тактика, него Барса отпадна само со нејзината катастрофална реализација по повредата на Виља.

Што мераци ќе имаа некои фудбалери на Реал да се ваљаат по противничките шеснаестерци, као тревата да е посебна таму. :)

Кој ја правеше анкетава на темава?
Кај му текнало да ги стави Малага на листата... (најакото е што 2ца гласале дека ќе освои).
Некој пред сезона да ми кажеше дека Малага ќе завршат 3ти (ако завршат) немаше да му верувам

Кој ја правеше анкетава на темава?
Кај му текнало да ги стави Малага на листата... (најакото е што 2ца гласале дека ќе освои).
Некој пред сезона да ми кажеше дека Малага ќе завршат 3ти (ако завршат) немаше да му верувам
Да не требаше Виљареал да ги стави?
Некој да ми речеше дека Виљреал ќе се бори во долниот дел од табелата за опстанок,ќе му се изнасмеев во фаца :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom