Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.

Pepe ,no comment :facepalm:
Izgledame imame gledano druga utakmica ja i ti vecerva, ali posto znam deka si provokator i maloumen nema potreba da mi repliciras.P.S ne ti se lutam sho i da napises , znaes zosto. (y)

Izgledame imame gledano druga utakmica ja i ti vecerva, ali posto znam deka si provokator i maloumen nema potreba da mi repliciras.P.S ne ti se lutam sho i da napises , znaes zosto. (y)

Nema potreba od nervoza :icon_lol:

haters_gonna_hate.gif

Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.

Pepe ,no comment :facepalm:

не ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.

Али тоа е, нема заслужено/незаслужено, Гуаита се здиве, јак бункер изиграа...

Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know... :icon_lol:

Ме мрзи да барам за сигурно, ама Барса во претпоследното коло игра со копилињата Еспањол......
Барем така мислам дека беше.
Сум скокнал едно коло тоа е работата :icon_mrgr:

inaku veruvam deka ne bev edinstveniot sto posakuvav Arbeloa da go napusti terenot, radi povreda od Pepe:pos:

Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know... :icon_lol:

Kakvi sansi , najserioznite bea na Valencia ,i da tocno Guaitaaaa se zdive :P. Valencia ne e Saragosa i Gijon, duri i koga igraa so Barca ne bev siguren za pobeda i izigravme nereseno .No ovaa Valencia vecerva bese izvonredna ;)

Kakvi sansi , najserioznite bea na Valencia ,i da tocno Guaitaaaa se zdive :P. Valencia ne e Saragosa i Gijon, duri i koga igraa so Barca ne bev siguren za pobeda i izigravme nereseno .No ovaa Valencia vecerva bese izvonredna ;)
Bate, Valensija ne igraa u beli dresovi, smeni toa drogata sho ja zemash.

scaled.php

Љоренте дури отишол и у соблекувална да се слика со играчите...

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol:

Секако:facepalm:
Да, Реал имаше повеќе шанси, ама да кажеш дека Валенсија играла бункер...

scaled.php

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol
ахахахахахахахах ќе се убијам:pos: Чекај 0-0 заврши така?За кој к*р толкава радост?Менува нешто овој 1 бод на Валенсија?Ја стигаат Барса?Во борба се за второ место сега?Овие два прста сигурно се за гледачите на Алсат,не верувам дека значата победа:D

scaled.php

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol

Види ги шо праат: 4 бода разлика - лајк :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom