Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.

Pepe ,no comment :facepalm:
Izgledame imame gledano druga utakmica ja i ti vecerva, ali posto znam deka si provokator i maloumen nema potreba da mi repliciras.P.S ne ti se lutam sho i da napises , znaes zosto. (y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.

Pepe ,no comment :facepalm:
не ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.

Али тоа е, нема заслужено/незаслужено, Гуаита се здиве, јак бункер изиграа...

Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know... :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.831
Ме мрзи да барам за сигурно, ама Барса во претпоследното коло игра со копилињата Еспањол......
Барем така мислам дека беше.
Сум скокнал едно коло тоа е работата :icon_mrgr:

B

Beck's

Гостин
inaku veruvam deka ne bev edinstveniot sto posakuvav Arbeloa da go napusti terenot, radi povreda od Pepe:pos:

R

Rigel Kent

Гостин

Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know... :icon_lol:

Kakvi sansi , najserioznite bea na Valencia ,i da tocno Guaitaaaa se zdive :P. Valencia ne e Saragosa i Gijon, duri i koga igraa so Barca ne bev siguren za pobeda i izigravme nereseno .No ovaa Valencia vecerva bese izvonredna ;)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Kakvi sansi , najserioznite bea na Valencia ,i da tocno Guaitaaaa se zdive :P. Valencia ne e Saragosa i Gijon, duri i koga igraa so Barca ne bev siguren za pobeda i izigravme nereseno .No ovaa Valencia vecerva bese izvonredna ;)
Bate, Valensija ne igraa u beli dresovi, smeni toa drogata sho ja zemash.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Љоренте дури отишол и у соблекувална да се слика со играчите...

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Секако:facepalm:
Да, Реал имаше повеќе шанси, ама да кажеш дека Валенсија играла бункер...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol
ахахахахахахахах ќе се убијам:pos: Чекај 0-0 заврши така?За кој к*р толкава радост?Менува нешто овој 1 бод на Валенсија?Ја стигаат Барса?Во борба се за второ место сега?Овие два прста сигурно се за гледачите на Алсат,не верувам дека значата победа:D

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502

Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol
Види ги шо праат: 4 бода разлика - лајк :)

Kajgana Shop

На врв Bottom