Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Back to the future
394154_10150587769675469_351142070468_11338404_244840900_n.jpg
Извини, али зашо future?

Извини, али зашо future?
Појма немам така ми дојде :D.
Тогаш кога била сликана сликава 2012 ја сметале за далечна иднина.Кој би очекувал дека овие двајца ќе бидат меѓу најдобрите тренери во свет.

Појма немам така ми дојде :D.
Тогаш кога била сликана сликава 2012 ја сметале за далечна иднина.Кој би очекувал дека овие двајца ќе бидат меѓу најдобрите тренери во свет.
Хаха... добро добро, чудно ми падна па викам дај да си прашам :)

Имам и во компјутерот 10ина (ретко виџени:D ) слики од времето на Жозе во Барса, од преведувач до помошник тренер. А, го знаете сите и видеото Hoy, mañana y siempre...

Мадридисти, на план сте да отварате тема за Ел Класико? Ако одговорот е да, гледајте ReleaseYourself да ја отвори. :icon_lol:

Мирандес дами и господа :)

Атлетико тепа у гости 0:4 со хет-трик на Фалкао.... нек ме неко пробуди.

Атлетико игра извонредно откога е Симеоне тренер, ја остварија првата победа на гости оваа сезона (и тоа уверлива), да се додаде уште податокот дека откога е Симеоне тренер немаат примено гол, а противниците се на се им имаат упатено 4-5 шута во 3-4 натпревари. Додека под водство на Манцано Атлетико прими дури 29 гола. Се плашам дека конечно после 15 години ќе гледаме вистински Ел Мадрилењо..

Атлетико игра извонредно откога е Симеоне тренер, ја остварија првата победа на гости оваа сезона (и тоа уверлива), да се додаде уште податокот дека откога е Симеоне тренер немаат примено гол, а противниците се на се им имаат упатено 4-5 шута во 3-4 натпревари. Додека под водство на Манцано Атлетико прими дури 29 гола. Се плашам дека конечно после 15 години ќе гледаме вистински Ел Мадрилењо..

Нема шанси, бар не сезонава! :)

Мадриѓани има нешто вистина во статијава, или досадно им е на нашиве портали?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom