Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Добро бе што се губиш ? Кој ти ги спомна Озил и Мурињо сега па што ме цитираш ? Каква врска имаат тие со Фабрегас и Кануте ? Јас никаде ни сум рекол нешто против Фабрегас ни ништо, само напишав тука зошто Кануте изреагира така, затоа што нема каде на друго место да пишам.. Ако толку сакаш да зборуваш против Мурињо пиши си, не мора да ме цитираш мене затоа што ти нема никаква врска тоа што си го пишал.

Секогаш имало и ќе има вакви падобранци..

Па нели кај вас во фан клубот некој јасно кажа дека секаде кога има скандал , Барселона е учесник, дали било тоа Севиља и Реал .... А што па најде ти да пишуваш за Кануте и Фабрегас ... Кој го интересира ќе си ги прочита медиумски глупости, ти не мора да ги пренесуваш овде ... И не мора одма да користиш навредувачки зборови, читај падобранци !!!!

Па нели кај вас во фан клубот некој јасно кажа дека секаде кога има скандал , Барселона е учесник, дали било тоа Севиља и Реал .... А што па најде ти да пишуваш за Кануте и Фабрегас ... Кој го интересира ќе си ги прочита медиумски глупости, ти не мора да ги пренесуваш овде ... И не мора одма да користиш навредувачки зборови, читај падобранци !!!!

Брат смешен си, жими се, хаха, што јас сум нашол да пишувам за Фабрегас и Кануте. :pos: Па видов дека нема никој пишано, и јас пишав. Секаде се постираат вакви вести, отвори и во другите теми ќе видиш, ти ми викаш што имало јас да пишувам. Што има ако е така тогаш да пишуваме официјални состави во фан-клубовите ? Кој сака нека си отвори и ќе си прочита. Мое право е тоа и јас ќе пишувам што сакам и кај сакам, ти си никој и ништо тука за да ми кажуваш што да пишувам јас.

Брат смешен си, жими се, хаха, што јас сум нашол да пишувам за Фабрегас и Кануте. :pos: Па видов дека нема никој пишано, и јас пишав. Секаде се постираат вакви вести, отвори и во другите теми ќе видиш, ти ми викаш што имало јас да пишувам. Што има ако е така тогаш да пишуваме официјални состави во фан-клубовите ? Кој сака нека си отвори и ќе си прочита. Мое право е тоа и јас ќе пишувам што сакам и кај сакам, ти си никој и ништо тука за да ми кажуваш што да пишувам јас.

Па и ти си никој и ништо да ми кажуваш дали да те цитирам и дали во тој цитат да ги има името на Мурињо и Озил ....

Па и ти си никој и ништо да ми кажуваш дали да те цитирам и дали во тој цитат да ги има името на Мурињо и Озил ....

Тоа е мој пост, мразам кога некој ме цитира за нешто што не е поврзано со тој пост, затоа и ти реков.. А ти ако сметаш дека тоа е добро, слободно цитирај ме и понатаму. Тоа што јас го пишав немаше врска со тебе и затоа не можеш да ми кажуваш дали да пишувам или не..

И што ова ако пишеш со мали букви, демек нешто попаметен ќе испадниш ? :pos:

Тоа е мој пост, мразам кога некој ме цитира за нешто што не е поврзано со тој пост, затоа и ти реков.. А ти ако сметаш дека тоа е добро, слободно цитирај ме и понатаму. Тоа што јас го пишав немаше врска со тебе и затоа не можеш да ми кажуваш дали да пишувам или не..

И што ова ако пишеш со мали букви, демек нешто попаметен ќе испадниш ? :pos:

Да бе за тоа со мали букви пишав, за ништо друго :) ... Брат, нема потреба за дискусија попусто, тоа е тоа, јас те цитирав ти одма крена врева, очигледно пошто ги спомнав Озил и Му ..... ;)

Исто како и Озил што беше навредуван во Супер Купот .... И Мурињо беше провоциран па затоа му бркна во око на човекот на кој името не му го знаеше ....

И да биле провоцирани и Мурињо и Кануте и Озил, провоцирањето е едно, фаќањето за шија и бркањето во око се НЕЧОВЕЧКИ РАБОТИ !!!!!

Да бе, провоцирањето не се важи зошто доаѓа од ваша страна. :pos: Шо зборите бе !? И провоцирањето е толку лошо колку и тепањето, и двете се неспортски чин.

...

Толку од Бетис, сеа ќе се сместат на 15то место...

Сеск Фабрегас: „Цел живот сум со луѓе кои се од сите делови од светот и кои се од сите религии, имам соиграчи од Мали, како и тетоважа на арапски. И мојата девојка е од Либан. Нема појасен доказ дека гласините немаат смисла.“

Сеск Фабрегас: „Цел живот сум со луѓе кои се од сите делови од светот и кои се од сите религии, имам соиграчи од Мали, како и тетоважа на арапски. И мојата девојка е од Либан. Нема појасен доказ дека гласините немаат смисла.“

Да бе и парите од платата и ги праќа на мајка му. Дај молим те, сигурно нема да каже дека го навредил. А зашто носиш ваков аватар искрено? Кануте ти е крив што Меси промаши пенал во 90та минута?

Да бе и парите од платата и ги праќа на мајка му. Дај молим те, сигурно нема да каже дека го навредил. А зашто носиш ваков аватар искрено? Кануте ти е крив што Меси промаши пенал во 90та минута?

FredericKanoute Frederic O Kanouté

siento mucho lo ocurrido ayer, no fue ejemplar. no obstante hubo provocacion e insulto, ya sabeis. No le deis mas vuelta. gracias.

Или на англиски:

sorry what happened yesterday, it was exemplary. However there was no provocation and insult, you know. Do not turn round. Thank you.

Не само Фабрегас и Кануте демантираше дека имало било какви провокации .... siento mucho lo ocurrido ayer, no fue ejemplar. no obstante hubo provocacion e insulto, ya sabeis. No le deis mas vuelta. gracias.

Па што бараше Кануте да му ја трга топката од белата точка, кога Меси веќе си ја беше наместил и потоа да го фаќа Фабрегас за шија, само за да предизвика притисок и тензија ... Затоа го носам аватаров ...

Добро сфаќам вие се навлажнувате на тепачи и кромањонци од секаков вид.

Добро сфаќам вие се навлажнувате на тепачи и кромањонци од секаков вид.

Хахахахах патетично!
Ахам значи вие го бојкотирате Кануте зашто фатил некој ваш играч за врат и бидејќи ја бутнал топката од белата точка што допринело до деконцентрација на Меси и промашување на пеналот со што Барселона не победила?
Иааааа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom