- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
И после Ла лига била Шкотско првенство...ене ја Барса се вмешува во трката за титулата со водечките две во Шпанија![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после Ла лига била Шкотско првенство...ене ја Барса се вмешува во трката за титулата со водечките две во Шпанија![]()

Цел си на финти бе да си е*еш векотИ после Ла лига била Шкотско првенство...ене ја Барса се вмешува во трката за титулата со водечките две во Шпанија![]()

. Досадно е само ние да се расправаме 

ЈАс не знам што ви е толку чудно што Леванте е на врвот од табелата

Јас мислам дека нема да излези 7+. Во тие вонредни кола(вторник и среда) некако помалку голови паѓаат.Иначе дали мислите дека Гранада-Барса че излези 7+ и зошто да?

Некој бараше табела.
Јас мислам дека нема да излези 7+. Во тие вонредни кола(вторник и среда) некако помалку голови паѓаат.![]()
...Ова ќе биде посебно коло, треба да се почувствува Messi`s fury!Некој бараше табела.
Јас мислам дека нема да излези 7+. Во тие вонредни кола(вторник и среда) некако помалку голови паѓаат.![]()
Не не готови се Леванте, како Мајнц во Германија ќе бидат.Браво за Леванте за досега прикажаната игра,но дали стварно мислите дека можи да се бори за титула ? Јас мислам дека тоа е тешко изводливо бидејќи како главни конкуренти ги има Реал Мадрид и барселона,така да им давам максимум уште едно или две кола да се на врвот потоа да паднат.
За нив остварливо е доколку продолжат да играат добро да обезбедат место за влез во Европа.
Леванте во борба за титула...