Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
И после Ла лига била Шкотско првенство...ене ја Барса се вмешува во трката за титулата со водечките две во Шпанија :pos:
Цел си на финти бе да си е*еш векот :)
Туку јас чекам у скоро време некој навивач на Леванте да се појави на форумов :). Досадно е само ние да се расправаме :)

Не знам како е чувството само 24 часа твојот тим да е на првата позиција, не сакам ни да знам :D

Заебанција настрана, Леванте одлично се покажува во овој прв дел од сезоната ....

ЈАс не знам што ви е толку чудно што Леванте е на врвот од табелата..па минатата година беше едниствената екипа што не беше поразена на домашен терен од Реал Мадрид и од Барселона..а оваа година како што тргнало ништо чудно и Барселона дома да ја изделка како што му направи на Реал во 3 коло мислам кога победија 1-0:D

Па немаат некој лош тим сеа кога видов на википедија. Имаат неколку позајмени фудбалери од Малага, Севиља, Арсенал (замисли кај се овие тимови во соодветните првенства, а каде е Леванте). Наредно коло играат дома со Сосиедат, така да од досега прикажаново би требало и нив да ги тепаат.

Иначе дали мислите дека Гранада-Барса че излези 7+ и зошто да?

Абе ништо чудно не е... Дечките се ко Македонија у кошарка. Тимот у глобала им е слаб, но имаат двајца добри играчи (Хуанлу и Чави Торес), цврст тимски дух и не се плашат од противникот.

До декември ќе тераат... :)

Некој бараше табела. :D
untitleds.JPG

Иначе дали мислите дека Гранада-Барса че излези 7+ и зошто да?
Јас мислам дека нема да излези 7+. Во тие вонредни кола(вторник и среда) некако помалку голови паѓаат. :)

Некој бараше табела. :D

Јас мислам дека нема да излези 7+. Во тие вонредни кола(вторник и среда) некако помалку голови паѓаат. :)

Браво за Леванте за досега прикажаната игра,но дали стварно мислите дека можи да се бори за титула ? Јас мислам дека тоа е тешко изводливо бидејќи како главни конкуренти ги има Реал Мадрид и барселона,така да им давам максимум уште едно или две кола да се на врвот потоа да паднат.
За нив остварливо е доколку продолжат да играат добро да обезбедат место за влез во Европа.

Леванте во борба за титула :pos:...

Кладба во аватар една недела дека Леванте со кој и кај и да игра наредно коло нема да тепа ? :D

Браво за Леванте за досега прикажаната игра,но дали стварно мислите дека можи да се бори за титула ? Јас мислам дека тоа е тешко изводливо бидејќи како главни конкуренти ги има Реал Мадрид и барселона,така да им давам максимум уште едно или две кола да се на врвот потоа да паднат.
За нив остварливо е доколку продолжат да играат добро да обезбедат место за влез во Европа.

Леванте во борба за титула :pos:...
Не не готови се Леванте, како Мајнц во Германија ќе бидат.
Ако издржат уште 3-4 кола максимум, после ќе почнат да паѓаат, и некоја повреда ќе ги стаса, ама они и тоа досега што го направија е за почит :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom