Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Али не коментираше Југослав Костовски изгледа :pos:

Пеп ќе се жали до Уефа, ветерот дувал во спортивен правец од голот на Билбао а и тревата содржала повеќе вода од дозволеното. :)

Пеп ќе се жали до Уефа, ветерот дувал во спортивен правец од голот на Билбао а и тревата содржала повеќе вода од дозволеното. :)
Шо си хумористичен само за на Balkan Stand[up Comedy vol.2 си. Пробај, пријави се можда ќе го замениш Игор Џамбазов.

Шо си хумористичен само за на Balkan Stand[up Comedy vol.2 си. Пробај, пријави се можда ќе го замениш Игор Џамбазов.

Нели!? А ти неможеш да прифатиш ремет па сеа продаваж басни.... :) :pipi:

Нели!? А ти неможеш да прифатиш ремет па сеа продаваж басни.... :) :pipi:
Па поарно ремети за Пике или некој од другиве шо кисне по медиумиве, а не за Пеп, човекот немал една лоша изјава во овие 3 години.
На крај краева ѕирни го тоа видеото 3-4 поста над овој.

Абе теренов само мене ли ме потсеќаше на легендарниот од Македонија - Хрватска пред 2-3 години.

Па со оглед на тоа како лиеше теренот и не можеше да биде боље.Иначе не го споредувај со утакмицат а со Хрватска пошто тоа беше најужасно сценарио кое може да му се деси на еден терен.Ова во Билбао беше далеку од тоа.

Па поарно ремети за Пике или некој од другиве шо кисне по медиумиве, а не за Пеп, човекот немал една лоша изјава во овие 3 години.
На крај краева ѕирни го тоа видеото 3-4 поста над овој.

Цел тим е ист, плачко до плачко, штом пеп не ги сменил значи и тој е ист.

Цел тим е ист, плачко до плачко, штом пеп не ги сменил значи и тој е ист.
И јас па најдов асален муабет да правам со некој шо 2 години глава неможе да крене од тој истиот тим.
Ај терај се и моли се тоа Ван Порцеланот да не се повреди, оти отиде и оваа сезона јабана ако се повреди (ако не е веќе отидена).

И јас па најдов асален муабет да правам со некој шо 2 години глава неможе да крене од тој истиот тим.
Ај терај се и моли се тоа Ван Порцеланот да не се повреди, оти отиде и оваа сезона јабана ако се повреди (ако не е веќе отидена).

Да е жива и здрава уефа со судиите, инаку добро знаеш како ќе завршевте.
Али јбг не е ван перси глумец како алвеш па секој натпревар да прави гримаси како да му скршиле кичма и да стане после 6 мин како ништо да не било. Ако се повреди тука е аршавин ;)

Да е жива и здрава уефа со судиите, инаку добро знаеш како ќе завршевте.
Али јбг не е ван перси глумец како алвеш па секој натпревар да прави гримаси како да му скршиле кичма и да стане после 6 мин како ништо да не било. Ако се повреди тука е аршавин ;)

:pos:
Царе на кајгана...Како ќе завршевме ? То ест, незнам за која сезона мислиш, ако мислиш за ланската, за кој натпревар поточно, за оној првиот каде на Барса и поништија чист гол или за оној вториот каде Арсенал немаше шут кон гол ?

a1tgrl.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom