Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
не ми е јасно зошто навивачите на реал толку многу ги интерсира купот во шпанија кога тие се испуцани :)
Затоа што судиите и нас не заебаа исто како и Валеснија.
ПС Каде пишува дека не смее да си пратиме куп, може сме ставиле пари на некој тим ???

Добро бе кој рече дека не беше за црвен. Дури и Пеп изјави дека Пинто заслужи црвен...не знам што глумите вака!

Добро бе кој рече дека не беше за црвен. Дури и Пеп изјави дека Пинто заслужи црвен...не знам што глумите вака!

Ако мислиш на мојот пост, беше шала и се извинувам ако те навредив тебе и некој друг...нити едните ме занимаат...уште помалку другите!!!

Едно твое другарче, вика за жут е. Па и има право.

Јас реков де што е проблемот.. цц
ете и за црвен да е,што да кажеме тогаш ние за оние боречки зафати од метју,албелда и алба?
мене исти к*р ми се тие намерни боречки зафати како и ова на пинто,само што поминуваат со жолт,а понекогаш и со опомена..

Буни се, пополни приговор и достави го шпанската фудбалска федерација.
Браво, памтњаковиќу!
Он нема да се буни нигде, само немој и вие да серете овде дека некој намерно вас ве оштетувал оваа сезона за да не бидете шампиони. Кога е нешто против вас, одма изигравате многу паметни овде, “жали се во федерација“ и слично, а што плачете 2-3 неделе више тоа беше ок нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom