Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
They see me trollin' they hattin' :P

:cool:

418285_315452455157937_128530973850087_791812_1185192796_n.jpg

Аман бе Барса, сега е 7 поени разлика, ццц, ништо не прајме сеа :(

Како тргнала работава, Реал најверојатно ќе си ја земе титулата годинава(иако јас сакам Барса да ја земе:) ). Иако има уште доста до крајот, не верувам дека се идиоти да ги прокоцкаат поениве. Не дека не е можно, но мали се шансите за такво нешто. Единствено голема шанса да се намали разликата е на Камп Ноу, на друго место само со никаков ден на Реал.

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=207464169350295&id=123410274428221

Пискотници се слушаат од Галичник до Река...

Да додадам и дел од неговите ценети колумни:

Многу тешко да се намалува предноста. Посебно ако се знае дека сите овие екипи кои мака мачат да се спасат од испаѓање, кога играат против Реал сериозноста ја сфаќаат многу полежерно, а кога играат против Барселона играат против европскиот и светски шампион и императивот „победа„ е на врвно ниво , до последна капка адреналин.

:facepalm:

море има пак да ве помочаме вас ако ништо друго вас ве кавтиме нон стоп за утеха :)

Или немаат залихи на витамините или некој им продава со пројден рок на употреба.

Почнаа да се повредуваат,да имаат пад во форма....нешто нетипично за Барса. Плус ако се додаде дека судиите им завртеа грб....Реал почна повеќе да ги плаќа.

Премногу е очигледно дека некој несака Барса да ја освои лигата.

Дождот престана,полжавите се појавија.
Врти-сучи на Камп Ноу пак ќе го кркате :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom