Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Не претпочитам да дискутирам со мали деца, па затоа ќе го кажам само ова: Ако не отпаднеше Депортиво, ќе отпаднеше Мајорка. Во таква ситуација тие другите ќе велеа зошто Валенсија му ја пушти средбата на Депортиво и не одигра професионално. Така да се зависи од точката на гледањето на работите.

Друго, јас ќе навивам за Валенсија и ако никогаш не освои титула, за разлика од тебе кој доколку Барса не ја освои титулата во лигата или заврши на третата позиција веднаш би станал навивач на Сити и останатите такви екипи.

п.с. ЧЕ претставувало прекар за градот и екипата Валенсија уште пред да се роди Че Гевара...

Баш ми е мило што некој ми дава таков убав комплимент. Мало дете. Веќе долго време чувствувам љубов само кон малите деца и животните. Баш би сакал баш сега да сум мало дете. Благодарам за комплиментот.

Верувај(иако нема да поверуваш), сум навивал за Барса и кога била шампион и ја покорувала Шпанија и Европа, сум навивал за Барса и кога се борела за излез во Европа. И кога сме губеле конкретно од Вас и кога сме ве победувале, и кога Ви дававме по 6 гола, и кога примавме по 4 на Камп Ноу од Вас. Па и кога Вие бевте шампиони, а ние 2ро или 3то место. :salut:

Само не го мешајте Реал во ова,нема никаква врска.Шо знам си не е баш некоја посебна причина,ама ич ама баш ич не ми се симпатични како екипа.

--- надополнето ---

А и сакав да испаднат ради Гетафе,нив ги обожавам. :)

Narednata sezona ke gi "obozavas" Getafe , Atletiko i Rayo Vallecano :icon_lol:

Штета за Депор,не сакам да отпаднат екипи кој биле константи да кажам во ла лига.Ништо не е крива Валенсиа,тие мора да играат професионално и никој не е крив за депор освен самите...

Se spasi TIm Dubai, ke ima vlozuvanje letovo : )

Абе и Реал заслужи тројна круна, ама судиите ве е*аа. :helou:

Тогаш Барса е најгрдото суштевство на планетава.

Кој признава, пола му се простува... :icon_lol:

ne se sekirajte narednata godina ke ste sampioni
barem taka vetuvaat ozil i ronaldo :baeh:

Не е до толку отиден ваљда... Сити ќе си го прибере за друштво да му прави на Тевез во Манчестер.

Не е до толку отиден ваљда... Сити ќе си го прибере за друштво да му прави на Тевез во Манчестер.

Ако му ја покачат на Тевез платата на 300.000 неделно, ќе остане во Сити. Ако не, ќе си оди, само не знам кој тим ќе му дава толкава плата :D Ако не, во Кунов може Манчини гледа замена за Тевез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom