Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.247
Не претпочитам да дискутирам со мали деца, па затоа ќе го кажам само ова: Ако не отпаднеше Депортиво, ќе отпаднеше Мајорка. Во таква ситуација тие другите ќе велеа зошто Валенсија му ја пушти средбата на Депортиво и не одигра професионално. Така да се зависи од точката на гледањето на работите.
Друго, јас ќе навивам за Валенсија и ако никогаш не освои титула, за разлика од тебе кој доколку Барса не ја освои титулата во лигата или заврши на третата позиција веднаш би станал навивач на Сити и останатите такви екипи.
п.с. ЧЕ претставувало прекар за градот и екипата Валенсија уште пред да се роди Че Гевара...
Баш ми е мило што некој ми дава таков убав комплимент. Мало дете. Веќе долго време чувствувам љубов само кон малите деца и животните. Баш би сакал баш сега да сум мало дете. Благодарам за комплиментот.
Верувај(иако нема да поверуваш), сум навивал за Барса и кога била шампион и ја покорувала Шпанија и Европа, сум навивал за Барса и кога се борела за излез во Европа. И кога сме губеле конкретно од Вас и кога сме ве победувале, и кога Ви дававме по 6 гола, и кога примавме по 4 на Камп Ноу од Вас. Па и кога Вие бевте шампиони, а ние 2ро или 3то место. :salut: