Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
lele kompleksive se vratija na istorijata muahahahaahahahah ajde ZADRIDOVCI :pusk: :vozbud::vozbud::vozbud:

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar: ајде нека ни е честита титулава каталонци и да ни се множат заминав јас да славам +8

2145960713mundoemotiincmy8.gif2145960713mundoemotiincmy8.gif2145960713mundoemotiincmy8.gif2145960713mundoemotiincmy8.gif

Сите очекуваа кикс на Барса и доближување на Реал Мадрид но се случи спротивното !!!

WAKA WAKA ! :))) Забранувајте вие пак песни од Шакира на бернабе. :-)

My Name is Gijon...Sporting Gijon :pos:

Одлична предност за Барса,може да се каже дека веќе е готово.
Следи купот...ајдее :)

207532_1957881987828_1266109595_2327552_8315540_n.jpg

Кажете бар дека играл со рака... :icon_lol:

само аман не се палете одма....

Сеуште трае оргазмот а !? Богами, 9 години се долго време... btw Акси, тебе Тотенхем не ти победи, или уште си за Лион? Или па за Вест Хем глеам денеска си загреал, м !?

ај дај црвено, знам дека сакаш... :pipi:
Ја чуваат победата за во Вторник. Лион ме разочара и не навивам веќе за нив, Вест Хем исто така.

Алооооооо, освести се и види што пишуваш.

:pos:
Види го овој која слика става:pos:
Пак ве излажале АС и Марка?
Кој гледаше, знае дека немаше рука. Кој не гледал, ќе верува на слики од АС и Марка.

Depth perception чувството ви е за никаде...од 10 снимки се виде дека немаше никава рака, ама ајде нека е...ако тоа е утеха.

MADRID, CABRON, SALUDA EL CAMPEON!

Фановите на Челзи и Интер, се доволно храбри и џентлемени, па им честитаа на фановите на Манчестер и Милан за титулите. Се надевам, и фановите на Реал ќе ја имаат таа храброст да честитаат(не оти мене ќе ми значи нешто, туку затоа што овосезонската титула на Барселона е презаслужена, повеќе и од ланската, и од таа пред неа).

MADRID, CABRON, SALUDA EL CAMPEON!

Фановите на Челзи и Интер, се доволно храбри и џентлемени, па им честитаа на фановите на Манчестер и Милан за титулите. Се надевам, и фановите на Реал ќе ја имаат таа храброст да честитаат(не оти мене ќе ми значи нешто, туку затоа што овосезонската титула на Барселона е презаслужена, повеќе и од ланската, и од таа пред неа).
сакаш да ти честитам титула,а го пишуваш тоа во првиот ред,ќе ви честитаме исто како и вие лани на интер.

207532_1957881987828_1266109595_2327552_8315540_n.jpg

Кажете бар дека играл со рака... :icon_lol:

само аман не се палете одма....

Играше со рака без никакви забелешки за ова ама не барајте вина во Пике си знаете кај треба да ја барате вината !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom