Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе уште ли ја ставате сликава од Меси, зарем не приметуваш самиот колку испага дебил со наочариве?![]()
Кога? Конкретни примери...барам.Добро бе мора ли на речиси секој прекин пичињата од Барселона да го опкружуваат судијата и да се жалат или и тоа е дел од познатата школа на Барселона???
Иначе Меси е чудо!!!
Добро бе мора ли на речиси секој прекин пичињата од Барселона да го опкружуваат судијата и да се жалат или и тоа е дел од познатата школа на Барселона???
Иначе Меси е чудо!!!
Цела сезона пројде, уште не видовме некоја судиска одлука неправедно донесена против Барселона. Чисто ради рамнотежа де :smir:
Чисто ради рамнотежа де....ај сега стави ми ги тие фамозни недосудени пенали против АлмеријаЦела сезона пројде, уште не видовме некоја судиска одлука неправедно донесена против Барселона. Чисто ради рамнотежа де :smir:
Ке се врати Пујол за со Арсенал ?
Цела сезона пројде, уште не видовме некоја судиска одлука неправедно донесена против Барселона. Чисто ради рамнотежа де :smir:
Ок брат, уживај си.Де бе уште ли ја ставате сликава од Меси, зарем не приметуваш самиот колку испага дебил со наочариве?![]()
Хехе, шегобиец низаеден.Еј па и ти, остај си го дечкото. Гледаш дека само тоа знае, ќе научи некоја нова “финта“ наскоро, па после со таа ќе го дрви 2 месеци. Чекај не се учат “финтиве“ така лесно![]()
само да се потсетиме 2 жолти картони=црвен картон,лани бускец доби 3 жолти,а ниту еден црвен чудно стварно
Фан на Барселона нашол за плачење да јаде трици...Плачкото продолжува да плаче...
Фан на Барселона нашол за плачење да јаде трици...