Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
ACCESS DENIED
hercules.jpg

Колку само очекуваа кикс денес конкурентиве :tv:

А после ова само ПУТА МАДРИД !!!

Ќе видиме на крајот, кој на кого ќе му пее.

И јасно ни е дека сте разочарани и сите очекувавте кикс денес.
Сега треба да чекате до гостувањето во Валенсија, па пак да се надевате на некој кикс.

Сега треба да чекате до гостувањето во Валенсија, па пак да се надевате на некој кикс.

Воопшто не, бар јас. За што да очекувам, затоа што еднаш ве победија на Кампот, и треба да мислам дека сега пак ќе ве победат... Ма не, уште 100 натпревари да одиграат со вас тоа на Кампот нема да го повторат.

Воопшто не, бар јас. За што да очекувам, затоа што еднаш ве победија на Кампот, и треба да мислам дека сега пак ќе ве победат... Ма не, уште 100 натпревари да одиграат со вас тоа на Кампот нема да го повторат.
Не заебавај, опасна екипа се, добро стојат во одбрана...крај краева, ни вие не поминавте толку лесно кај нив, каде јас реално очекував да кикснете.

како се последните неколку утакмици Осасуна - Мадрид?

No way. Ако кикснете тоа ќе биде против некој послаб или во периодот на 1/8финале на ЛШ. :)

No way. Ако кикснете тоа ќе биде против некој послаб или во периодот на 1/8финале на ЛШ. :)

Искрено јас мислам дека ако од следниве 7 натпревари Барса тепа 6, 90% титулата е нивна. Тука се сите дерби дуели, сите тешки натпревари.
После тоа се игра со екипите од долниот дел од табелата и плус Ел Класико, а реално до крај Реал ќе киксне барем уште еднаш, така да и со пораз на Ел Класико пак ќе биде тешко да се достигне таа разлика. Ама има време ќе видиме.

Што се дувате бе, запишете си по еден пораз од Депортиво во оваа полусезона :icon_mrgr

Искрено јас мислам дека ако од следниве 7 натпревари Барса тепа 6, 90% титулата е нивна. Тука се сите дерби дуели, сите тешки натпревари.
После тоа се игра со екипите од долниот дел од табелата и плус Ел Класико, а реално до крај Реал ќе киксне барем уште еднаш, така да и со пораз на Ел Класико пак ќе биде тешко да се достигне таа разлика. Ама има време ќе видиме.

И ние ќе кикснеме до крај... не е можно физички да се одржи ова темпо... ќе има натпревари на кои ќе мора да се ротира, па мислам дека на еден од тие кикснуваме:) Иако останува моето мислење дека овој тим е кондиционо и тактички поспремен од оној од 2008/09.

Финалето годинава се игра на Ноу Камп :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom