Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку само очекуваа кикс денес конкурентиве :tv:
А после ова само ПУТА МАДРИД !!!
Ќе видиме на крајот, кој на кого ќе му пее.
И јасно ни е дека сте разочарани и сите очекувавте кикс денес.
Сега треба да чекате до гостувањето во Валенсија, па пак да се надевате на некој кикс.
Не заебавај, опасна екипа се, добро стојат во одбрана...крај краева, ни вие не поминавте толку лесно кај нив, каде јас реално очекував да кикснете.Воопшто не, бар јас. За што да очекувам, затоа што еднаш ве победија на Кампот, и треба да мислам дека сега пак ќе ве победат... Ма не, уште 100 натпревари да одиграат со вас тоа на Кампот нема да го повторат.
како се последните неколку утакмици Осасуна - Мадрид?
Ќе видиме на крајот, кој на кого ќе му пее.
И јасно ни е дека сте разочарани и сите очекувавте кикс денес.
Сега треба да чекате до гостувањето во Валенсија, па пак да се надевате на некој кикс.
No way. Ако кикснете тоа ќе биде против некој послаб или во периодот на 1/8финале на ЛШ.![]()
Искрено јас мислам дека ако од следниве 7 натпревари Барса тепа 6, 90% титулата е нивна. Тука се сите дерби дуели, сите тешки натпревари.
После тоа се игра со екипите од долниот дел од табелата и плус Ел Класико, а реално до крај Реал ќе киксне барем уште еднаш, така да и со пораз на Ел Класико пак ќе биде тешко да се достигне таа разлика. Ама има време ќе видиме.