Браво браво, ајде сега изброј ги тимовите кои тогаш беа кадарни за трофеј во ЛШ и изброј ги денешниве, со 1 Челзи, една пресилна Барса со феномен ко Меси, и остала багра екипи ...
Тоа е едно, Мурињо освои со Порто ако е за тоа ЛШ, чудно како тој податок го заборави.
Трета ствар, Мурињо никогаш нема водено национален тим, затоа не го споредувај на тоа ниво со Дел Боске. Ама, на клупски план, Мурињо има освоено повеќе од Дел Боске, факт, а и незнам што го спомна Дел Боске тука, кој рече дека е лош тренер, го делам мислењето дека е одличен тренер и најголемата грешка на Перез на времето кога го отпушти по освоена титула ...
Ама и Мур е на истото ниво, ко што вели и самиот за себе, не сум најдобар но нема подобри од мене, тоа го потврди и лани, со Интер, кога испиша историја.
Багра екипи беа кога Мурињо стана еш со Порто,ако се сеќаваш го тепаше Монако во финале!! Анезнам каква тоа историја испишал? Освоил три титули во една сезона? Па Барса освои 5. А подобри од него има неколку,ако јас и ти не сме компетенти,има кој е! На прво место е Арсен Венгер во ова десетлетие.
--- надополнето ---
Со сета почит, ама сега „децата“ не легнуваат толку рано како во твое време! Штом веќе мешаш години.
Во мое време децата не мешаа спорт со политика како што ти го правиш тоа.Ама не си крив ти,домашно васпитание е во прашање!