Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе немој вака ова исто ко јас да заебавам Интераш дека сме пред нив на табела. :toe:

Ти од Милан се јави :pos::pos::pos:

Реал со нов тренер, нова игра, нови играчи (Озил, Ди Марија, Карваљо, Кедира) и Пепе кој лани цела година не играше.
Да јас сум презадоволен што тој Реал е во ваква форма.
Патем без пораз.

Со ваква екипа и фактор Јонуз би бил доволен
Па Пелегрини сите го видовме, а и факт е дека Мурињо е нумеро уно тренер, доаѓа по освоена тројна круна со Интер, тим кој предолго немаше успех во ЛШ.
Едноставно, човекот владее ...

Што било работата,ни бегате цел бод.

И еден пораз помалку т.е немаме пораз

Hercules_Disney.gif

Честитав јас бе,уште прошлата недела.Касниш ти:tv:

Што било работата,ни бегате цел бод.

А па изгледа не сум во тек со настаните :)

Табели...табели...табели....се до Ел Класико и после надежи...надежи....надежи...и на крајот уште поголема надеж за следната сезона.

И еден пораз помалку т.е немаме пораз

Hercules_Disney.gif
Немате пораз,јупиии:)
Леванте бе,Леванте.Убедливо најслабата екипа во лига.
И седи си,да не ти поставам јас слика од Херкулес,за некоја недела:)
Ни фановите на Валенсија не се радуваа вака додека беа први... :toe:
Биди човек,разбери ги.Јас ги потполно сфаќам.

Некои ретартирани будали без мозок ме лажеја дека Ла Лига се игра 38 кола. Оваа вечер, читајќи некои фанови, гледам дека се играла само 8 кола.
Ако е стварно така, нека им е честито титулата на ФК Жозе Мадрид.

Немате пораз,јупиии:)
Леванте бе,Леванте.Убедливо најслабата екипа во лига.
И седи си,да не ти поставам јас слика од Херкулес,за некоја недела:)

Не работам со претскажувања што ќе биде утре, гледам што има сега, а сега таква е ситуацијата да си ставиш постер в соба од Херкулес и слика на десктоп.

Ни фановите на Валенсија не се радуваа вака додека беа први... :toe:

Абе и Малага (само пример, без навреда ако има некој нивен фан на форумов) може да е прва после првите кола, па сигурно нема да се толку радосни. Финтата е што се први пред Барса...замисли 2 години каква болка им се има собрано. Цел клуб го води тој мотив, се што се направи е за да се достигне Барса, не можат да ја поднесат доминацијата. Додека не видам статистика со 38 како прв број во колона за одиграни натпревари, Мадрид се само предизвикувачи, шампионот се знае кој е.

Да,темата е за Примера,ама се зборуваше за играта на Реал.А што се дешава кај „нас“?
Ја уживам да ја гледам Барса,а табела почнувам да пратам после Нова Година:wink:
И реален да бидам,кога ги погледнав паровите пред почетокот на сезоната,очекував од први 10 кола,Реал да има 10 победи.Ама ете,секој кикс е добредојден,иако досега игравте со сите бош екипи.

Aбе ти си очекувал да има Барса 10 од 10... :tv:

И не тресете зелени, сме се радувале дека сме први. Вие поарни да не сте !? Ќе се утепавте од фалење ако бевте први, ќе фрчеа статистики, чуда... е сега ни дојде нас редот, па до кога ќе видиме... :)

Абе и Малага (само пример, без навреда ако има некој нивен фан на форумов) може да е прва после првите кола, па сигурно нема да се толку радосни. Финтата е што се први пред Барса...замисли 2 години каква болка им се има собрано. Цел клуб го води тој мотив, се што се направи е за да се достигне Барса, не можат да ја поднесат доминацијата. Додека не видам статистика со 38 како прв број во колона за одиграни натпревари, Мадрид се само предизвикувачи, шампионот се знае кој е.

A тоа е Реал Мадрид... :icon_mrgr

Не работам со претскажувања што ќе биде утре, гледам што има сега, а сега таква е ситуацијата да си ставиш постер в соба од Херкулес и слика на десктоп.
Сега има,Сарагоса-Барселона,коментирај за таа утакмица.
Кога не работиш со претскажување,не треба да работиш ни со минато или како ти одговара?

Иначе имам слика в соба од Херкулес,омилен херој ми е :drk:
За десктоп извини,ама Александра Видрих не ја менувам за Херкулес:)

Па Пелегрини сите го видовме, а и факт е дека Мурињо е нумеро уно тренер, доаѓа по освоена тројна круна со Интер, тим кој предолго немаше успех во ЛШ.
Едноставно, човекот владее ...

Едноставно,човекот има премногу среќа! А што е проблем со Интер да бидеш шампион во Европа? И Пелегрини имаше успех со послабите екипи во Шпанија,Реал секој пат им даваше по 4,5...Ќе видиме на крај од сезоната,со ваква екипа Реал треба да се прошета низ првенство и лш.

Ако е така како што викаш... којзнае каков „мотив“ има Барса за да ги достигне титулите на Реал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom