Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега има,Сарагоса-Барселона,коментирај за таа утакмица.
Кога не работиш со претскажување,не треба да работиш ни со минато или како ти одговара?
Иначе имам слика в соба од Херкулес,омилен херој ми е
За десктоп извини,ама Александра Видрих не ја менувам за Херкулес![]()
Како фан на Барса,секако очекувам секој натпревар победа.Ама после се што не снајде,најглавно проблемот со нереализација.Мислев ќе киксираме со Атлетик/о,ама ете нив ги тепавме,а киксиравме со послабите.Aбе ти си очекувал да има Барса 10 од 10... :tv:
И не тресете зелени, сме се радувале дека сме први. Вие поарни да не сте !? Ќе се утепавте од фалење ако бевте први, ќе фрчеа статистики, чуда... е сега ни дојде нас редот, па до кога ќе видиме...![]()
Премногу среќа ? Со што лани имаше премногу среќа ? Со тоа што имаше играч помалце на Кампот ? Со тоа што цела федерација им се наостри на Интер и пак освоија титула ? Со тоа што го освои Купот сред Рим ко гостин ?Едноставно,човекот има премногу среќа! А што е проблем со Интер да бидеш шампион во Европа? И Пелегрини имаше успех со послабите екипи во Шпанија,Реал секој пат им даваше по 4,5...Ќе видиме на крај од сезоната,со ваква екипа Реал треба да се прошета низ првенство и лш.
Знам,се сеќавам на натпреварот,исто како вчера да се играше ми е во сеќавање:tv:за минатото имало блескави и не блескави моменти, но кога викаме имаме најмногу титули или победивме 11:1 ти ја бараш сегашноста, па барај ја.
Те разбирам не ти е лесно, знам дека очекуваше малку подобар старт на Барса, па за да не ти пререкува никој едноставно мораш да мрчиш за Реал.
За постерот немораше да потврдиш знам и дека секоја вечер го сонуваш Херкулес
Едноставно,човекот има премногу среќа! А што е проблем со Интер да бидеш шампион во Европа? И Пелегрини имаше успех со послабите екипи во Шпанија,Реал секој пат им даваше по 4,5...Ќе видиме на крај од сезоната,со ваква екипа Реал треба да се прошета низ првенство и лш.
Знам,се сеќавам на натпреварот,исто како вчера да се играше ми е во сеќавање:tv:
Лесно ми е бе.Не,очекував сличен старт,само со кикс на други натпревари како Атлетико или Атлетик.
Кој вика дека мрчам за Реал?Само реков дека и лани ги тепавте малите екипи,а ве немаше со појјаките.Ама ете го исплескавте јакиот Милан,добро почнавте.
Друже,јас ако го сонувам секоја вечер Херкулес,што правиш ти со Барселона?
Премногу среќа ? Со што лани имаше премногу среќа ? Со тоа што имаше играч помалце на Кампот ? Со тоа што цела федерација им се наостри на Интер и пак освоија титула ? Со тоа што го освои Купот сред Рим ко гостин ?
Не, лани тоа беше едноставно знаење од негова страна, Интер немаа титула во ЛШ 40 години, се менуваа низа тренери и немаа ни финале, максимумот им беше полуфинале, овој дојде, за 2 години ги направи конкурентни за ЛШ а и истата титула им ја донесе, башка, и 5 години нема сеуште загубено дома во лигашки меч, убедлив рекорд за 1 менаџер.
Ако е за тоа, ајде, ја и ти да ги водиме Реал и Барса зашто имаат супер екипи, абе убаво вика овој Мац од форумов, тоа менаџерон ( играта ) ги изфантазира луѓево па имаат вакви ставови за улогата на тренерите.
Од Пелегрини до Мурињо има, хмм, незнам, не постои збор што може да ја долови разликата во квалитет помеѓу овие двајца.
Ја не реков дека готово, Реал се шампиони, ама за разлика од порано со Шустер, Рамос и Пелегрини, сега имаат тренериште на клупата а и ко што кажа и самиот, страшна екипа, и лесен залак за Барса нема да бидат, поготово не на Бернабе.
Ете видиш си имаш проблем со минатото, не ти е лесно прифатливо
Затоа и не се малтретирам многу што било лани, гледам сега, а гледам еден Реал кој е многу помоќен за разлика од изминатите неколку години.
p.s нема што да се сонува за Барселона затоа и не ми е сон, како што на многу им е сон да бидат Реал![]()
А мене ми е сон да бидам Херкул,аууу се разбравме
Ајт.
Бар сонувај го Меси,што ве полни секое Ел Класико.
Браво браво, ајде сега изброј ги тимовите кои тогаш беа кадарни за трофеј во ЛШ и изброј ги денешниве, со 1 Челзи, една пресилна Барса со феномен ко Меси, и остала багра екипи ...Ако гледаш така Дел Боске имаше два пати послаба екипа од сега што ја има Мурињо,па освои лш,освои сп,еп,а никој никаде не го спомнува како еден од најголемите! Мурињо уште многу фурни леб треба да јаде за да го стаса.Единствен квалитет што Мурињо го има е харизмата!
![]()
Него, гледајте Валенсија - Мајорка, добар натпревар, не ја тупете многу!![]()
Ако гледаш така Дел Боске имаше два пати послаба екипа од сега што ја има Мурињо,па освои лш,освои сп,еп,а никој никаде не го спомнува како еден од најголемите! Мурињо уште многу фурни леб треба да јаде за да го стаса.Единствен квалитет што Мурињо го има е харизмата!
Да бе,ај можда кога ќе заиграм за Барселона,па ќе тепаме 11:1.А да навивам за Реал?Па може...во некој друг живот,не се знае.Ти реков си имаш комплекс со минатото и сонуваш како да стигнеш тоа 11:1, така и бројот на титули, тогаш подобро ти е да сонуваш да навиваш за Реал
А тоа што неможеш да се помириш со фактот дека клубот ти ја започна сезоната послабо од очекуваното си е друго![]()