Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
ЛЕле..Рамос ке му прави место на роналдо-алвес сега кке игра таму....ни се плашиме, вие се плашите...ке ги тепаат чави иниеста и вилаа..затворено -отворено...почнуваат да се пчашат-да де ние се плашиме, вие сте тие што сте исплашени...

дај малку смирете се..дајте малку по продуктивен дијалог..дајте форамации свои видувања а не како деца сега тука ке се расправаме за глупости...ставајте линкови статистика интересни информации има многу начини да се исполни продуктивно слободното време...

за тип- објективно појма немам, субјективно се надевам дека Мадрид ке тепа...ке биде интресно да се види пеп и моу како ке пристапат кон натпреварот(тактички)..дали пак ке има Закон за Молчење...рокади...оваа недела ке биде најинтересна .. весниците Спорт-Елмундо вс Марка-Ас (тоа на мене ми е најинтересно)..потоа ке видиме како вербално Жозе и Пеп ке пристапат кон натпреварот(а со самото тоа и играчите)иако Роналдо веке почна да пецка(во негов стил)...се на се ова ке биде феноменална недела :)))))

едит...нема да биде лошо веке да се направи посебна тема
Барса-Мадрид..(или веке е договорена работата)

Шо не е интересно, Мур го провоцира, Пепе глуми лудило и ќути, демек неќе да враќа на провокации, пошо знае дека ќе го заебе гадно.
Се брани со молчесње hahhah

Шо не е интересно, Мур го провоцира, Пепе глуми лудило и ќути, демек неќе да враќа на провокации, пошо знае дека ќе го заебе гадно.

Пеп со 2-3 збора го кажува истото што Мурињо го кажува на цела прес-конференција.

И не знам дали баш се брани со молчење.

Мурињо: 'Да сум претседател на Барселона би му дал 50годишен договор на Гвардиола'.
Гвардиола: 'Хах. Погледнете колку ми падна косата за 2 години, а пак замислете како ќе изгледам за 50'

На англиски е боље.

“I thought Mourinho might have wanted more. I would not feel very well if I was to be here for 50 years. In two years I have gone bald, so imagine 50 years. That is not the type of friend you want.”

z7286828X.jpg

каков тим, таков тренер :) :)

P.S. davorce ti za koj navivas celzi ili real
gledam povike simpatii imas vo real,izgleda celzi sakas da go zaboravis :)

ЛЕле..Рамос ке му прави место на роналдо-алвес сега кке игра таму....ни се плашиме, вие се плашите...ке ги тепаат чави иниеста и вилаа..затворено -отворено...почнуваат да се пчашат-да де ние се плашиме, вие сте тие што сте исплашени...

дај малку смирете се..дајте малку по продуктивен дијалог..дајте форамации свои видувања а не како деца сега тука ке се расправаме за глупости...ставајте линкови статистика интересни информации има многу начини да се исполни продуктивно слободното време...

за тип- објективно појма немам, субјективно се надевам дека Мадрид ке тепа...ке биде интресно да се види пеп и моу како ке пристапат кон натпреварот(тактички)..дали пак ке има Закон за Молчење...рокади...оваа недела ке биде најинтересна .. весниците Спорт-Елмундо вс Марка-Ас (тоа на мене ми е најинтересно)..потоа ке видиме како вербално Жозе и Пеп ке пристапат кон натпреварот(а со самото тоа и играчите)иако Роналдо веке почна да пецка(во негов стил)...се на се ова ке биде феноменална недела :)))))

едит...нема да биде лошо веке да се направи посебна тема
Барса-Мадрид..(или веке е договорена работата)

Продуктивност???? Yeah right:tapp::tapp:

Јас тој апел го упатив..кон сите...мислам дека ја преминавме фазата каде што се врегавме и глупиравме за глупости..тоа беше целта на тој пост...може да се стават трејлери за дербито, статистики ..многу интересни нешта ке излезат во шпанските весници овие денови ;) ..
и мислам дека веке не треба да се врегаме (барем на оваа тема) (на фан клубовите што сакаме можема да правиме) но овде барем да не се користат зборови(селаци, цигани,....)сепак треба да има некој фер плеј и коректност од двете страни:smir: не сум ни модератор ни ништо, ама сметам дека треба да се покаже некое општо почитување пред се

еве едно како увертира за тоа што го напишав претходно

Ајде да се потсетиме на двата последни натпревари меѓу Барселона и Реал

:tv:

Осеќам дека дербиво немат да го решат Меси,чави и Иниеста...ниту пак Роналдо,Озил и Игуаин.....Некој сосема неочекуван....Бензема или Кркиќ :) :pos2:

^
ова потсетување баш и не ми требаше :)))) али секак е добредојдено за сите неутралци.. hope this year will be different :))))

ајде ајде..трејлери слики се е добредојдено..се што ке ви излезе интересно,, во врска со Класико нека биде пастирано

Осеќам дека дербиво немат да го решат Меси,чави и Иниеста...ниту пак Роналдо,Озил и Игуаин.....Некој сосема неочекуван....Бензема или Кркиќ :) :pos2:

Море ај тие напаѓачи се....
Да не се избацат дефанзивциве од некоја страна Пујол, Пике или Карваљо, Пепе :)

А Буски да го реши дербивооо :):) Дрес купувам следниот ден од него одма :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom